mandag 15. mars 2010

SMITTEFEST!!!

I dag har min lille og jeg besøkt en kollega som har en sønn med vannkopper. Vi dro dit for å få Felix smitta. Jaaa jeg vet, jeg høres ut som verdens verste mor, men de reagerer knapt når de er så små. Han vil få det en dag uansett så greit å bli ferdig med det:)

Jeg har bestemt at våren er kommet og ENDELIG tatt av vinterhjulene på vogna og satt på de søte små. Det var ei, (du vet hvem du er) som lurte på hvorfor det var vinterhjul på vogna. Her var det virkelig noe hun ikke hadde fått med seg. Spørsmålet ble etterfulgt av flere spørsmål:
Vinterhjul med pigger på da eller? Du må jo dytte vogna uansett? Eller går du så fort med den at du slædder i svingene?
Jeg gjør vel i grunn det også, haha... For travelt har jeg det alltid. Det er umulig å trille Bugaboovogna med ei hånd og ha kaffen i den andre med de store fæle vinterhjulene. Vanskelig å forklare, det må oppleves. Noen er glad for å slippe ullsokker og ta ut sykkelen, jeg er glad for små hjul:)

I morgen skal en venninne og jeg gå en lang tur på Bygdøy med gutta våre og ta båten over til Aker Brygge.

Jeg ELSKER at våren er her! Sola skinner og at solbrillene er i bruk!

2 kommentarer:

 1. Om du er en dårlig mor pga den lille smittefesten så er jeg det også ;-)
  Myye enklere å ha vannkopper når de er små ja!

  Ps. VÅR ER HERLIG :o)

  SvarSlett
 2. Frekke trøndertøs ;)

  *smask!*

  SvarSlett