mandag 16. november 2015

JEG ELSKER FØR OG ETTER-BILDER

Det er nok ikke bare jeg som liker å se før og etter-bilder. Jeg ELSKER det! Det er så gøy å se hvordan noen har klart å endre på et helt nøytralt og kjedelig rom, til et rom som har fått en god dose oppgradering og en mye bedre funksjonalitet. Ofte er det ikke de store endringer som skal til. Se for eksempel på bildet under hvor det er en nedfellbar seng. Den kan bare heves når den ikke er i bruk. Supert om rommet har liten plass.



Interiøruniverset Rom123.no har en egen kategori som heter Før og Etter.  Her skriver de hva eieren har gjort og gir praktiske og konkrete tips. Jeg følger med og håper at kategorien blir fylt opp av gode før og etter-tips! Det finnes mange ulike kategorier som kan gi dere mye inspirasjon. Gjør det selv-kategorien er heller ikke dum. Dere bør virkelig ta dere en rundtur i interiøruniverset på Rom123.no.



Bilder lånt med godkjennelse fra Rom123

Har dere lyst å se noe av det vi har gjort her hjemme? Jeg har tenkt å vise før og etter-bilder av vårt walk-in closet. Der har det også skjedd mye! Jeg skal gi dere en beskrivelse på hva vi gjorde slik at dere forhåpentligvis ser at dere har en sjans til å gjøre det selv.


Marthe

1 kommentar:

  1. Takk for tips! Veldig artig og inspirerende å se før/etter-bilder :-)

    SvarSlett