tirsdag 13. oktober 2015

FOTBALL PÅ TV OG NYTT BORD

I kveld er en sånn kveld der jeg priser meg lykkelig for at mannen har sitt eget gutterom – oh yes, vi snakker fotballkamp på storskjerm der nede. Når mannen koser seg, han storkoser seg faktisk, får jeg tid til å se gjennom alt han ikke ikke interesserer seg noe særlig for. Han skulle bare ha visst hvor mye jeg tråler gjennom alt av magasiner, blogger og artikler på nett for å få inspirasjon til det aller meste i livet. Ikke minst dårlige TV-serier...Hva synes dere om mitt nye stuebord? Fant det på finn. Why not? Gjenbruk er gull verdt! Jeg valgte å male det og jeg er sånn akkurat passe fornøyd. Hvorfor jeg ikke er superentusiastisk handler ikke om bordet, men om at sofaen rett og slett er for lang. Bordet ser grusomt puslete ut. Derfor bør jeg skaffe oss et bord til. Et firkantet, med understell av metall eller noe. Noen gode forslag? Bring it on, så kan jeg bestille mens mannen koser seg med fotball;)
Marthe

1 kommentar:

  1. Fint bord, FINN er gull :)
    Her er det fotball på storetv'n i stua, og jeg er like ivrig som mannen, hehe, så mine dårlige tvserier, interiørblader og blogg må tas ved andre anledninger;)

    Ha en flottings kveld !

    SvarSlett