søndag 22. mars 2015

TIPS TIL BABYSHOWER

Min gode venninne skal ha en liten gutt i mai og da ville noen venninner av henne gjøre litt stas ut av det – for hva er ikke mer fantastisk enn at det kommer et nytt menneske til verden? Babyer altså:) Og så er det så koselig å treffe jenter som det er en god stund siden sist man har sett!Babyshower kan pyntes som man vil, så klart. I alle farger, men jeg må innrømme at jeg liker det skikkelig baby-klissete. Ut i fra bildene er det vel ingen som er i tvil om at hun venter en gutt? Fargene kan enkelt byttes ut. Det er ikke alle som er så glad i dille og dalle. Derfor kommer jeg med noen raske tips til hva som kan kjøpes inn for at det fort blir enkelt og stilrent!

BLOMSTER: Friske blomster gjør hele bordet! Det kan nesten ikke bli for mye. Bare tenk på å ha lave elementer på bordet. Det er slitsomt å snakke med gjestene om de skal se rundt store, høye blomster. Blomster jeg ELSKER til slike anledninger er hortensia, prestekrager og ranunkler. Blomsterbutikkene har som oftest blå og rosa hortensia. De kan du klippe av og ha i skåler fylt med vann. Du kan også klippe av blomster og legge utover hele bordet. Hvis du ikke vet kjønn kan du fint kjøpe begge fargene, eller holde deg kun til prestekraver som er nøytrale i fargen.

BILLIG PYNT: Jeg tror du kan finne ALT på Søstrene Grene. Jeg kjøpte pompoms, vimpelflagg, runde klistremerker, små glassflasker, bånd, kubbelys, servietter, sugerør og lyseblått gavepapir som jeg brukte som duk på matbordet. Du kan si så mye du vil om pompons, men de er nusselige og Søstrene Grene har de i alle regnbuens farger. Runde klistremerker kan du ha på glasskarafler, for eksempel. Jeg satte et par store bamser i vinduskarmen. Barnslige og fine detaljer.TIL MATEN: ballonger, It's a boy-bånd, sugerør, papp, bordløper kan du finne på utallige nettsteder. Jeg kjøpte hos Selskapshop.no og det ble sendt på timen! Er du sent ute vet du i hvert fall at de sender sinnsykt raskt!
Jeg la gavepapir som duk på bordet, klippet bånd av bordløperen (jeg kjøpte kun en meter) og tok rundt flasker og karafler og satte sugerør i en kopp.MAT: få alle til å ta med seg noe! Da blir det variert og du står ikke på kjøkkenet og lager mat hele dagen. Vi hadde pastasalat, lakseruller, skinkepai, oliven, dressinger og foccaccia. Det går ikke så mye kake etter mye mat så pass på at det er mer mat enn kaker;)Fikk du noen tips? Det er lov og herme! LYKKE TIL!-m

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar