lørdag 21. mars 2015

NY SOFA OG SMS-PRAT MELLOM MANNEN OG MEG

SMS-prat mellom mannen min og meg en vanlig hverdag. Han var ute og tok noen øl med en kompis:

Meg: Ikke drep meg

Ronny: Ååå?

Meg: Jeg har kjøpt ny sofa! Så legger ut våre gamle på finn.no nå

Ronny: Puhhh, trodde du hadde kræsjet bilen

Meg: Ingen fare med bilen, kjæreKompisen mente at jeg lurte mannen min. 'Nå trodde du at hun hadde kræsjet bilen, og så hadde hun 'bare' kjøpt en ny sofa...' Jeg kan ikke skjønne hva kompisen mente med at jeg lurte han.Det ble en ny sofa, de gamle ble solgt og saken er at Ronny E LS KE R den nye sofaen. Hele familien faktisk. Jeg hadde mange ganger sett den på Dorothea på Lørenskog storsenter, og jeg fikk den aldri ut av hodet. Den ble min! Sofaen er stor. Sofaen er myk. Sofaen er god å sove i. Sofaen er god å sitte i. Sofaen er fin! Sofaen er min!

Happy wife! Happy life;)
-m

4 kommentarer:

 1. Så fint! Å så herlig med en stor å god sofa.
  Godt mannen tok det så fint ;)
  Nyt lørdagen i den fine sofaen.
  Klem Christina

  SvarSlett
 2. Ser deilig ut! Gratulerer!
  Ha en fiiin helg!
  Klem

  SvarSlett
 3. Så fin! :) Det ble jo bra! Haha, ler av 'jeg trodde du kræsja bilen' - haha, det er noe min kjære kunne skrevet også!

  Ha en super dag! Her skinner solen fra blå himmel :-)

  KLEM

  SvarSlett
 4. Hoho, smart!
  Fiiin sofa ♡

  SvarSlett