mandag 16. februar 2015

VALENTINES I VIKERSUND

Tidlig på lørdag dro jeg til Vikersund for å se Fannemel og resten av hoppgutta fly (det er nesten det de gjør!) i verdens største bakke. Det endte med verdensrekord på over 2 5 0 meter! I fare for å virke altfor interessert i skiflyvning må jeg likevel anbefale alle å dra til Vikersund.  Uansett, det ble ikke en romantisk Valentines-feiring på min kjære og meg da jeg bare stakk av og lot mannen være hjemme med hjem og barn. Til tross for at jeg valgte å se noen fly i lufta i stedet for å tilbringe dagen og kvelden med min valentine stod det tre nydelige, langstilkede roser og ventet på meg da jeg kom hjem. Felix, på seks, sa med iver i stemmen at det var én rød R O S E fra de hver! Det er tre fine gutter jeg har!
-m

1 kommentar:

 1. Åååå, så herlig :))
  Sånt varmer det...
  Gutta mine er i Spania de, på treningsleier, og jeg og snuppa lå på hver vår sofa med feber og influensa:))

  Men fikk verdens fineste tulipanbukett av sønnen på 17 år på morsdagen da, første gang han har gjort slikt helt uten pappas hjelp, og helt uventet for meg - det var skikkelig skikkelig KOS♡

  Vikersund og hopprenn var nok gøy og få med seg ja, tipper det var greit med liv der:))

  Ha en fantastisk kvled:)

  SvarSlett