tirsdag 10. februar 2015

SYKT BARN

Noen ganger kan man kjenne på det å være en dårlig mor. En mor som ikke er oppmerksom nok! Barnehagen ringte i dag, kvart over ni, og kunne fortelle at Mats hadde feber. Kun en time etter at han var blitt levert. Burde jeg ha merket at han ikke var frisk og rask? Kanskje. Det var uansett ikke en god følelse å hente en kokvarm Mats som bare ville hjem for å sove. Nå sover han søtt på sofaen, helt utslått, mens jeg sitter helt klistret inntil han. 'Du må sitte her, mamma. Ikke gå fra meg.' 'Jeg sitter her, lille venn. Jeg vil aldri gå fra deg ♥'.


-m

1 kommentar:

  1. Kine Marie2/16/2015

    Huff kjenner følelsen. Da gjør det så ledig vondt inn i mammahjertet.
    Men feberen kommer jo ofte raskt, jeg måtte hente i barnehagen forrige uke og da var han helt fin på morningen hjemme :)

    Godt å ha mamma tett inntil seg i sofaen 💕

    SvarSlett