onsdag 28. januar 2015

OPPUSSING PÅ GANG

Selv om snøen laver ned mer eller mindre annenhver dag har jeg likevel kjent på vårfølelsen. Den deilige følelsen som får tunge skuldre til å senke seg! Lyset gir energi, uten tvil. En lang vinter er snart over, og vi er på vei ut av dvalen. Her hjemme tvang vi oss ut av dvalen noe før og satte like godt i gang et nytt oppussingsprosjekt. Mannen har revet to rom i underetasjen og vi har fått opp alt av gipsplater. M Y E sparkling gjenstår, men når det er over er det bare gøy. Det er kult å gjøre alt selv. Mannen og jeg er et superteam. Følg med videre. Dere skal få se bilder underveis. Hva tror dere de to rommene nede skal bli?


-m

1 kommentar:

 1. Så deilig med vår og nye prosjekter:)
  kanskje treningsrom? tv stue?
  Spennende og gøy!
  Har et par rom jeg skulle gjort noe med jeg og, kanskje energien kommer med våren:)

  Gleder meg til og se hva dere skal gjøre! :)

  SvarSlett