søndag 25. januar 2015

VAKRE TULIPANER

Da jeg var liten tenkte jeg at det bare var voksne damer som hadde tulipaner. Det var såkalte mammablomster! Og ja, jeg tenkte også at roser kun var for kjærester og de romantiske. Det er jeg som kjøper tulipanene her hjemme. Har jeg blitt en voksen dame? Ikke som jeg selv har merket, så jeg kaller de fortsatt mammablomster. Uansett, tulipaner er noe av de fineste blomstene jeg vet, spesielt når sola skinner på de.

En ny uke står for tur. La det bli en fin en!
-m

4 kommentarer:

 1. Tulipaner er vakre! Og en blomst som ofte blir kjøpt inn i tiden fra jul og frem til våren stikker frem.
  Nyt en ny uke
  klem Christina

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt enig, Christina. Ha en strålende uke:) Klem fra Marthe

   Slett
 2. Nydelige ♡
  Jepp, det er mammablomster, og vi er jo mamma'er, så da passer det bra da:))

  Ha en fin fin kveld:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er mammablomster. Det er nok derfor vi er så glad i de nå også ;) Gode minner :)

   Fin kveld til deg:)

   Slett