torsdag 25. september 2014

The Intimate Britney Spears - LANSERING

Popstjerna Britney Spears er i Oslo for å lansere sitt eget undertøysmerke 'The Intimate Britney Spears'. Sammen med danske CHANGE Lingerie har hun laget en kolleksjon som skal passe de aller fleste. 

I morgen klokken 15 sharp skal jeg avduke kolleksjonen på Triaden på Lørenskog. Butikken åpnet i forrige uke, jentene er supersøte og de vil gjøre alt for at du skal finne din favoritt! Det feires med bobler i glasset og deilig sjokolade. De første kundene får en fin goodiebag. Jeg håper at DU kommer!


Britney har selv sagt at hennes visjon for 'The Intimate Britney Spears' er å designe undertøy som på samme tid er sexy, luksuriøst og behagelig. I løpet av helgen skal dere få se hvilke skatter jeg har plukket meg ut, og om jeg får en følelse av å være sexy, lukseriøs og ha det behagelig på samme tid...


-m

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar