mandag 15. september 2014

KYLLINGSALAT

En frisk, saftig og smakfull kyllingsalat er noe av det beste jeg vet! Det aller beste er når jeg ikke behøver å bruke altfor mye tid når magen rumler og jeg skulle ha spist for evigheter siden. Det er noe med denne evige tidsklemma. Har du kyllingfilet, trippelsalat, cherrytomater, avocado, rødløk, fetaost, ristede pinjekjerner, litt salt og myyyyye pepper så får du min favorittsalat. Har du en oppskrift på en god salat? Vil du dele?-m

1 kommentar:

  1. Min er faktisk nesten lik din;

    Kylling som er marinert i sweetchili-marinade (evt dette deilige krydderet: http://www.tyrifryd.no/products/italien-chicken-spice-mix Vi hadde ikke marinade her om dagen, så lagde av dette og olje, og det fortsetter vi med ;) )

    Steker hvitløk med asparges i biter

    Og så ellers slik som du har det. Så kun en liten ekstra vri. ;)

    SvarSlett