lørdag 10. mai 2014

ROTETE HUS

Er det bare meg, eller er det flere som sliter med at skuff på skuff blir fylt av rot? Rot som ikke har noen plass. Jeg har altfor mye av dette rotet… Barna også! Misforstå meg rett, barna skal ikke få skylden for at jeg ikke har orden. Alle lekene. Så mye smått. Hvordan gjør dere det? Jeg er 100 % sikker på at det er flere som har samme problemet for da jeg så denne posen måtte jeg le, og den var som lagd til meg personlig. 
'Stuff I don't know where to put…' 
Kanskje jeg burde kjøpe åtte til? Enn så lenge ligger rotet plassert her og der, godt gjemt. Det er fint å lukke skuffer og skap slik at alle tror at det ikke eksisterer rot i dette (blogg)hjemmet…….. ;)
(Pose fra House Doctor, Hviit)

This blogpost is available in other languages. Please use google translate located in the top right corner.

MARTHE

2 kommentarer:

 1. hehe, ja dette var kjent! Jeg har minst én roteskuff i hvert rom, tror jeg ;) Kanskje ikke det mest praktiske...?
  Hilsen Kristine :)

  SvarSlett
 2. Kjenner følelsen:)
  Skulle nok hatt 8 slike poser her i huset og, hehe:))
  KUL!

  SvarSlett