lørdag 3. mai 2014

PÅ BORDET

Jeg er håpløs, og lider av beslutningsvegring. Derfor står bildene i rammer rundt omkring, langs gulvet i huset. Ylva Skarp-posteren har støvet ned, og jeg har gått lei. Stygt sagt, men helt sant. I min lille boble kan man gjøre som man vil, og det gjør jeg. Rammen med posteren ble døpt om til et bordbrett, à la fruen. Helt innafor; det manglet et digert brett til å ha på bordet her i huset. Er det flere enn meg som ikke får bildene opp på veggen? Gjør noe med det! Herm etter meg, få de opp,…eller bare la de stå på gulvet.Skjønne mai er her, og vi har hatt en mildt sagt varm start på våren. Inspirasjonen kommer tilbake og bloggen varmes opp igjen. Det kjennes og føles og merkes. Det klør i fingrene etter å sette i gang hjemme. Lyset er vakkert. Det er en drøm å ta bilder. Kreativiteten vekkes til liv igjen!

MARTHE

1 kommentar:

  1. Genialt å bruke bildet på den måten, da - andre bruksområder liker vi! :) Jeg må innrømme jeg tenkte tanken selv her forleden, at jeg er litt smålei det printet der.. Det er liksom litt for hvitt! Heh..
    Jeg har fortsatt en flytteeske med bilder og rammer som jeg lurer på hva jeg skal gjøre med... har lyst til å lage en slags bildevegg, men aner ikke hvor. Må tygge litt på den.

    Ha ei fin uke!

    Klem AM :)

    SvarSlett