mandag 20. januar 2014

Må ha kaffe!
Hvis du ønsker deg et lite kaffehjørne, men ikke har plass på benken vil jeg anbefale en bitteliten hylle som du skrur opp rett over kaffemaskinen. Enkelt og praktisk! Da kan du la de søteste kaffekoppene dine stå framme for alle, kaffekapslene er fint å putte i en boks og i den lille, hvite skålen har jeg mine nødvendige suketter oppi. Den Bialetti-kannen bruker vi i helgene. Skikkelig sterk espresso og melkeskum fra Nespresso-maskinen gjør en helt perfekt kaffekopp.
 Kaffe i mitt hjerte! 


MARTHE

3 kommentarer:

 1. Fin kaffestasjon:)
  Og nydelige kopper!!

  Skulle ønske vi drakk kaffe her i huset og, er så mange kule maskiner dekorative kaffeting, hehe:))

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk :)
   Du kan jo lage en fin testasjon :) Mange fine tekanner og tekopper som kan stå fremme :)

   Ha en fin kveld :)

   Slett
 2. Her har vi skap over og skuff under, hans kaffestasjon og min testasjon. ;) Men jeg vurderer en hylle under overskapene, rett og slett fordi vi har plass. :)

  SvarSlett