mandag 2. desember 2013

November er forbi

Movember er over, men bartekoppene brukes selvfølgelig likevel. Jeg får skylde på trøndergenene mine. Det nærmer seg jul, den fine og stressende adventstiden er her... Jeg regner med at alle er ferdig med julegavene og  skal bare slappe av i hele desember, eller? For min del kjenner jeg at pulsen går noe raskere allerede. Det var så vidt jeg ble ferdig med adventskalenderen, eller sannheten er at den ble ferdig i går kveld. En dag på etterskudd. Felix, på fire år, var overlykkelig for å få lov til å åpne to i dag.. Snille barn! Det er kanskje bare tull at vi må stresse så mye. Det som er sikkert er at julaften kommer om vi vil det eller ikke. Hvor langt har dere kommet med juleforberedelsene?


MARTHE

3 kommentarer:

 1. Kule de MartheBarte koppene:))
  Her er vi ikke feridige med noe, haha:)
  Jo, kalendere, men det ble bare FLAX i år, så det var grei skuring:)

  Fpr vel handle julegaver til helgen:)
  Jeg stresser aldri til jul, det gidder jeg ikke... bare kos ♥

  SvarSlett
 2. kul kopp, selv har jeg nettopp kjøpt eggeglassene noe som falt i smak hos guttene:-) Du får trøste deg med at her har ikke julestjerna kommet opp engang og heller ikke adventstaken, uffameg, får skylde på at jeg har ligget syk (noe jeg faktisk har altså)

  SvarSlett
 3. kul artekopp og eeelsker både lampe og bord !

  SvarSlett