mandag 25. november 2013

Årets Farge 2014 er blågrønn

En drøm for mitt blågrønne hjerte. Jeg var med på lanseringen av Årets Farge i kveld. Takk til (trend)Stefan som alltid klarer å uttrykke seg på en morsom, men likevel seriøs måte. Takk til Karl Ryberg, fargepsykolog og arkitekt! Det var en fryd å høre og se hvordan du fikk meg til å se hvordan fargene er blitt brukt gjennom menneskeheten, spesielt for oss som bor i nord. Takk til Will Taylor, mannen bak bloggen Bright Bazar, som forøvrig kommer med en bok snart. Og til slutt, men ikke minst, takk til Dagny fra Fargerike, for en herlig reise gjennom prosessen som dere har hatt som endte i å plukke ut blågrønn som årets farge for 2014.Det er ikke lenge siden jeg bestemte meg for å male trappeoppgangen i en blågrønn farge. Nå er det ingen vei tilbake! Jeg ble skikkelig inspirert. Vi er så enkle, jeg er så enkel. De som kjenner meg vet at jeg aldri vil ta av med farger, men det er mulig å velge lyse farger på vegger som ikke er grå eller hvite. Jeg vet allerede hva slags farge soverommet skal få. Nå er det bare å finne tid til å gjøre alt man ønsker! Den listen er så lang så lang….


MARTHE

5 kommentarer:

 1. Takk for i går, Marthe! Alltid koselig å se deg!!
  Lykke til med å male grønt inn i huset. :)
  Ha en fin dag!
  Klem til deg

  SvarSlett
 2. Du har så fin og inspirerende blogg :-)

  SvarSlett
 3. Har aldri vært så begeistret for blå grønn farger, men i det siste har jeg sett dem mer og mer :-)
  Og har lagt min elsk på mint grønn :-)
  Friske flotte farger! Gleder meg til å se maleprosjektet ferdig :-)
  Klem

  SvarSlett
 4. Woopwoop, mange flotte nyanser innen denne fargen:)
  Drømmen og planen er og pusse opp soverommet ganske snart, og oom det skjer, så er det nok en grønnblå farge som gjelder:))

  SvarSlett
 5. Hei!
  Havnet på bloggen din da jeg googlet kjøkken og knotter. ;-)
  Er på knottejakt, kan jeg spørre hvor du har fått dine fra?
  :-)
  Stine

  SvarSlett