søndag 11. november 2012

Corokia og postere

Blomsterdama mente at dette ikke var en Corokia, men en Sophora Japonica. Jeg klarer virkelig ikke å se at det ikke er en Corokia. Uansett,  jeg liker denne 'kvisten'.  Er det bare jeg? Noen blomsterkjennere her som kan bekrefte?Et litt mikset innlegg. Derfor går vi rett over til posteren. Treåringen i huset er ekstremt opptatt av tall og bokstaver, og det må man bare henge med på. Vi teller og teller ;)


En Ikea-ramme og en plakat (denne er kjøpt på Norway Design) er alt du trenger.I morgen kommer det info om eventet Kjersti og jeg er med på sammen med Nestlé. Følg med! For dere som ikke klarer å vente så kan dere ta en titt HER

Ha en strålende søndag!


13 kommentarer:

 1. Den er veldig lik min, som i blomsterbutikken ihvertfall het Corokia!

  SvarSlett
 2. Ja men kjære.. Sophora japonica er jo et tre- og det har slett ikke slike blader- dette er da en Corokia !!
  Marita/ blomsterdekoratør

  SvarSlett
  Svar
  1. Jaaa, sant?? Jeg Googlet og fikke det overhodet ikke til å stemme. Dama skrev opp navnet på en lapp. Lurer på om jeg må gå ned til butikken og gi de beskjed. De hadde ikke hørt om Corokia engang!!!!

   Slett
 3. Kjempefine bilder.
  Her må jeg rett og slett melde pass.
  Er ikke så god på planter.
  Nå skal jeg slenge meg til rette i sofaen for å få med meg Downton Abbey :)
  Ha en kjempefin kveld.
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 4. Utrolig kul poster!

  Flott plante, samme hva den heter ;-)

  God ny uke til deg!

  SvarSlett
 5. Ligner da veldig på Corocia ja:)
  Men det spiller ingen rolle, kult er det uansett:))
  Og for et kult print, alltid kjekt med tall og bokstaver ♥

  SvarSlett
 6. Ser ikke forskjell jeg iallfall. Helt lik min

  Lottemora

  SvarSlett
 7. Det er nok en en Corokia ja, bladene på Sophora er helt annerledes som en annen nevnte over.
  - Blomsterdekoratør her også :)

  SvarSlett
 8. Fin er den i hvertfall, og jeg ønsker meg en sånn. Har sett litt i noen blomsterbutikker i Trondheim uten å finne den. Derfor lurer jeg, hvor fant du din? :) Veldig fin blogg du har forresten.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Karin,

   jeg fant den i en blomsterbutikk i Lørenskog, men sist gang så fant jeg den på MesterGrønn :) Du kan høre der. (om de har MesterGrønn i Trh)

   Tusen takk for at du liker bloggen!

   Marthe :)

   Slett
 9. Hei Vakre Marthe! Du, den "busken" har jeg sett og tenkt at jeg vil ha! Uansett hva den heter, eller om det er den ene eller den andre.. MEN: er disse så lett og holde i live som det ser ut? Jeg har nemlig IKKE grønne fingre, og mine planter har stort sett like lang levetid som en blomsterbukett.. HA en fin dag! Klem Marthe Fru Lind

  SvarSlett
  Svar
  1. Kremt, jeg har svarte fingre selv, Marthemor!
   Jeg prøver ut noe nytt. Jeg har lagt en svamp i bunn som er fylt med vann. Kanskje det hjelper! Ellers så har jeg fått min kjære vaskehjelp til å vanne plantene ;)

   Slett