onsdag 7. november 2012

Oppussing....på Instagram

Det er altfor stille her inne om dagen (ehhh, de siste månedene), men akkurat nå har det sin forklaring. Jeg maler og maler, panel fra topp til tå. Ja, det tar sin tid. Mannen har et trenings/spillerom. Hans lille hule. Som jeg maler...

Jeg har tenkt på dere som ikke har Instagram eller følger meg på facebook. Man kan ikke henge med på alt som skjer, eller? Her kan dere se slideshow av fremgangen på rommet. 

#mannerommet

 

Nå har jeg grunnet hele rommet, og tak og lister har fått et strøk med fargen Klassisk Hvit. Et strøk til gjenstår før jeg begynner på veggene. Can't wait!

Ha en fin torsdag. Jeg skal møte søte venninner med bebiser på Verket Interiør, som forøvrig har lansert en ny nettside og nettbutikk.

8 kommentarer:

 1. Flinke Marthe :) Kommer til å bli superfint tilslutt, det er jeg sikker på;)
  Har et rom over garasjen med bare trehvit panel, men det må vente til våren. Da skal det til pers og bli lyst og fint. Da kommer det til å bli et knall oppholdsrom for ungene håper jeg:))
  Finfin midtuke til deg og lykke til videre i oppussingen/malingen.
  Klem

  SvarSlett
 2. Hei hei!

  Se der ja, blir nok en skikkelig mannehule det der :D

  Ha en fin natt,
  Klem Jatte:)

  SvarSlett
 3. Artig å se:) Blir et flott og praktisk rom:)

  SvarSlett
 4. Så flink du er som maler mannerommet!!
  Nå blir kjøresten GLAD tenker jeg:))

  SvarSlett
 5. ja du er kjempeflink ! gleder oss til å se resultatet !
  Nå er det ikke lenge til det er helg ! nyt den. klem

  SvarSlett
 6. AH! Vi skal straks gå på samme prosess selv...
  50 kvm paneltak med 280m takhøyde. På stige!?! hjelpes...
  At jeg GRUER MEG er vel mildt sagt...
  Spørsmål; hvordan har dere fått lampeledningen til midten av taket?
  Har dere fjernet panelet, lagt ledning og lagt på nytt panel? Eller går den kanskje langs skjøten bare at jeg ikke ser det? Håper dere har en supergenial måte å gjøre det på. Vi kan nemlig ikke fjerne panelet. Også liker jeg ikke ledninger.
  hilsen fru-ikke-elektriker.... hahha

  SvarSlett
 7. Hei:)
  Jeg er overhodet ikke glad i ledninger selv(ikke mannen heller), men her er det en ledning som går langs det ene bordet. Dessverre:( Vi har valgt å bare male dette rommet, ikke rive noe som helst som vi har gjort i resten av huset.

  Du må være forsiktig på stigen. Jeg tenkte jeg skulle legge ut bilde av kneet mitt. Jeg ramla ned fra stigen og slo meg noe helt voldsomt. Kneet ble tredoblet og jeg har verdens største blåmerke på det andre beinet.

  Du får ha masse lykke til. 50 kvm er mye!

  Hilsen Marthe :)

  SvarSlett
 8. Takk for svar :-)
  Blir nok ledning langs bordet på oss også. Heldigvis blir den jo "litt skjult" på den måten. Takk for det. Trenger all hell og lykke. God bedring med kneet:)

  SvarSlett