torsdag 4. oktober 2012

Kjøkkenbilder i fleng

 Vi (les: bloggere) er flinke til å ta næbilder av ting og tang, men jeg vet at det kan være til inspirasjon å se bilder av hele rom innimellom også. Spesielt kjøkken. Jeg husker hvor mye vi vridde og vendte på hodene våre for å få drømmekjøkkenet. Jeg må vel si meg fornøyd! Det er ekstra gøy med tanke på at vi har gjort alt selv. Vi (ehh, jeg) startet med ti tommeltotter. Det bedret seg underveis;)Alt ble revet. Vegger, tak og gulv. Vi har beholdt den gamle teglsteinmuren og fikk satt inn en Contura 35T. Det valget angrer jeg ikke et sekund på! 
Selve kjøkkenet er fra Ikea, alle hvitevarer er fra Miele, knottene er kjøpt på nett, komposittbenkeplaten er fra Mestersten. Den er matt og jeg er glad for at vi valgte sten i stedet for heltre. En kaffemaskin er et  stort must her i huset. Kaffemennesker begge to. Vår lille sittekrok er et fint samlingssted når man lager mat. Jeg liker å ha folk rundt meg når jeg er på kjøkkenet. Min stripete linselus.


Snart skal vi få opp fliser. Over vasken og på hele veggen hvor ventilatoren er. Spennende, for det blir første gang vi legger fliser. Enten skjer det nå snart eller etter jul. Hvem vet? 21 kommentarer:

 1. Kjempeflott kjøkken!!! :D *misunnelig*

  SvarSlett
 2. nice!!!!

  SvarSlett
 3. Lekkert kjøkken.
  Synes muren er det lille ekstra, herlig kontrast.

  Fin kveld til deg!
  - AC

  SvarSlett
 4. Kjempe flott kjøkken.
  Den murveggen er så stilig, bra at dere valgte å beholde den slik :-)
  Gleder meg til å se bilder med fliser over benken :-)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Kjøkkenet ditt er utrolig flott:))
  Særlig murveggen, elsk!!
  Ser ut som dere hadde en knall tur på Interiørmessa og:))
  Klem

  SvarSlett
 6. Et nydelig kjøkken,vakkert og stilfullt og sant som du seier at det er litt kjekkt å få litt oversiktsbilder og:)
  Klem klem

  SvarSlett
 7. Elsker murveggen;) Er den orginal, eller er den laget ny?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mari, tusen takk for fine ord. Mursteinsveggen er original ja. Vi hadde en murer som syrevasket den, tettet alle gamle pipehull og hadde på marmorpuss. Måtte gjennom noen runder før jeg var 100% fornøyd ;)

   Slett
 8. Så stort og deilig kjøkken! Tror vi har valgt samme blandebatteri - oppussing pågår her ;)
  Dere kan slå dere selv på brystet om dere har gjort dette selv - respekt! Her har vi leid inn en bekjent, og halleluja sier jeg bare... han smeller opp kjøkkenet på null komma niks...hehe

  Ha en fin fredag!

  SvarSlett
 9. Bærre lækkert ja:))
  Flinke dere har vært!!
  Så deilig med så mye plass ♥
  Og jeg eeeelsker teglstenen dere har beholdt, den gjør mye:)

  Ha en fin kveld ♥

  SvarSlett
 10. Oversiktsbilder liker vi vettu :) jeg har jo vært heldig å se det live også, og kan bekrefte at kjøkkenet er lekkert.
  Hvordan er den nye limited edition fra Nespresso egentlig? Verdt å teste?? :)

  Klemmer fra romkameraten <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Takker, søta! Ja, kan virkelig anbefale den kaffen. Kanskje litt sterk, men hun i butikken sa at den fint kunne brukes som lungo også. Det skal komme tre helt nye typer i november, julekaffen! Gleder meg!!!

   Slett
  2. Må testes ut! Høres spennende ut med julekaffe da. Da tipper jeg det er en som blir ekstra glad her hjemme :)
   Så gøy at du er i Studio forreten. Jeg skulle kjøpe det i dag, men fant det ikke. Må lete videre..
   God kveld i stuen.

   klem Nina

   Slett
 11. Olala...så lekkert hos deg! Likte spesielt godt den muren...også linselusa da...FOR en herlig liten kar!
  Du har mye å være stolt over, du!

  Klem fra nord*

  SvarSlett
 12. Lekkert kjøkken!!:)

  HA EN FIN FREDAG!
  Klemmer fra Jatte♥

  SvarSlett
 13. Så herlig stort, lyst og lekkert kjøkken! Jeg hadde LETT bytta!! ;)

  SvarSlett
 14. Wow så utrolig lekkert :-)

  SvarSlett
 15. Nydelig kjøkken.
  Ønsker deg en kjempefin helg.
  Klem fra jeanette

  SvarSlett
 16. Kjempe fint kjøkken! :)
  Vi holder på å skal pusse opp kjøkken nå (venter på at det skal komme), og jeg er litt i villrede i forhold til hvordan jeg vil ha det bak vasken og platetoppen. Flis eller glass? Blir litt smågal av all spekuleringen :) Dere skal legge flis, men hvilket materiale er det bak der nå?
  Vi skal ha gipsplater påveggene, også har jeg egentlig ikke veldig lyst på flis. Så da er vel det enste alternativet glasspater (for å beskytte mot vann og smuss).. Vanskelig dette synes jeg :)

  Ha en fin lørdag!

  SvarSlett
 17. Et fantastisk flott kjøkken, som bare innbyr til kreativ kokkelering ! Gleder meg til å se flisene. Vi har kun malt vegg foreløpig, men må vel tenke over hva vi vil ha over benken selv. Ikke så lett å bestemme seg .
  Hilsen Irene

  SvarSlett
 18. Nydelig kjøkken dere har. Jeg drømmer også om stort kjøkken!

  SvarSlett