søndag 18. mars 2012

Strikketapet

Aller først må jeg si TUSEN TAKK for alle gratulasjoner! Vi går rundt i en egen boble om dagen. Derfor er det stille fra meg om dagen. Det er helt fantastisk å få oppleve nok en gang å få en sønn. Vi er heldige!

Men, selv om vi har fått barn stopper ikke oppussingen opp. Mannen har stått på de siste dagene. Strikketapetet ble satt opp i dag. Under ser dere noen smakebiter på tapetet.Hva tror dere? Flere bilder kommer etterhvert...10 kommentarer:

 1. Så utrolig kul den er :) Digger denne tapeten.
  klem Jane

  SvarSlett
 2. Dette blir stilig, så kul tapet!
  Nyt babyen og ha en fin kveld...
  klem

  SvarSlett
 3. Kjempe kult!! Gleder meg til ferdig resultat! :-)

  SvarSlett
 4. Det blir kjempebra!! Kos deg og nyyyyt babytiden :) jeg skal ta nyfødt bilder i mrg av en liten gutt født den 13 mars :)

  Klem

  SvarSlett
 5. Gleder meg til å se når det blir ferdig, for dette så knallstilig ut.
  Er bare å nyte dagene med en ny liten en i hus - gratulerer så mye.

  Fin søndagskveld til deg!
  - AC

  SvarSlett
 6. Utrolig stilig tapet!!!
  *elsk!

  Giveaway hos meg, om du vil bli med!?

  SvarSlett
 7. Dette blir BRA!!
  Flinke dere er ♥

  SvarSlett
 8. Stilig!!
  Gleder meg til å se når det er ferdig :-)

  SvarSlett
 9. Tror dette blir kjempe bra jeg :)
  gratulerer, kos dere med den lille og nyt tiden :)

  riktig god tirsdag!
  klem Mari

  SvarSlett