torsdag 8. desember 2011

Grønt barnerom

En liten sniktitt på fargen inne på eldstemann sitt rom. Felix er straks 3 år og han var veldig tydelig på at han skulle ha et grønt rom. Som kommende storebror må han få bestemme noe selv. Valget falt på en av Halvor Bakke sine farger hos Fargerike. Jeg får håpe på litt bedre lys slik at dere får sett nøyaktig hvordan fargen er.


I morgen skal bebisen sitt rom males, og til helgen blir det lagt gulv.

GOD TORSDAG!


(det er litt hektisk om dagen så jeg får ikke kommentert tilbake til alle, men jeg lover at jeg skal ta det igjen når det roer seg her hjemme. Tusen takk til alle som legger igjen koselige kommentarer!!!)12 kommentarer:

 1. Så fiint - gleder meg til å se resten vennen!

  FLINK du er.

  KLEM

  SvarSlett
 2. Blir nok veldig bra;)
  Og så kult at han får lov og velge, i allefall nesten, hehe;) For det er heldigvis ikke slik lenger at grønn er grønn, som i gressgrønn, finnes så mange fiiiine nyanser av alle farger;)

  Spennende og se når det blir helt ferdig;)

  Klem Line

  SvarSlett
 3. Det blir kjempebra snuppa!! Gleder meg til å se det ferdige resultatet :)

  Igjen, tusen takk for superkoselig dag hos Nina!! Var så gøy å skravle & catche opp. Ps: nå ligger L på eget rom, og det har gått kjempebra så langt.. Krysser fingre for natten... ;)

  Klem

  SvarSlett
 4. Dette blir nok så koselig!
  Fin grønnfarge...
  klem

  SvarSlett
 5. dette ser kjempebra ut, og gleder meg til å se når det står ferdig.

  SvarSlett
 6. Den så veldig fin ut på bildet i hvert fall:D

  Ha en fiiin helg:D

  SvarSlett
 7. Dere er så flinke! Er sikker på at begge barnerommene kommer til å bli så fine:) Gøy at storebror har plukket ut fargen selv:)) Gledre meg til å følge prosessen videre.

  Klem, Pernille

  SvarSlett
 8. Likte god fargen inne på gutterommet, og gleder meg til å se mere! Takk for hyggelig besøk inne hos meg. Legger deg i bloggrollen min så jeg kan følge deg...Klem

  SvarSlett
 9. ser ut som dette blir en fin farge!
  dere er flinke til å styre på, ha en finfin kveld, klemmm m

  SvarSlett
 10. Så flinke dere er. Kjekt å la barna bestemme selv. Ingrid fikk også bestemme farge selv. Og hun ville ha rosa. Og det fikk hun også. Lillebror får blått rom etterhvert. Rommene er helt like, så det blir bare fargen som blir anderledes.

  SvarSlett
 11. Vakker farge!
  Gleder meg til å sjå resten av rommet:)

  SvarSlett
 12. Så fiint det blir <3 Gleder meg til å se ferdig resultat også ;o) Ønsker deg og dine en herlig 3. søndag i advent! Klem fra meg

  SvarSlett