søndag 11. desember 2011

Fattighuset - Gi en julegave?

Det er mange av oss som teller dager og gleder seg utrolig mye til jul. Er du en av de? Jeg storgleder meg og det vet jeg at resten av familien min også gjør, men det er mange, altfor mange, som ikke tenker på jula som noe hyggelig.


Vil du gi et barn en gledelig jul?

På Fattighuset tar de i mot gaver fra land og strand og deler ut til de som har lite å rutte med eller kanskje ikke har råd til å kjøpe gaver i det hele tatt.Hva kan DU gjøre for å hjelpe?
Finn en gave du vil gi bort. (kun ubrukte ting) Hvis du ønsker å pakke inn gaven selv er det bare hyggelig. Husk i så fall på å merke den godt med sånn ca. hvem du tror den vil passe best til. Du kan sende gaven i posten eller komme innom Fattighuset med den selv.
Adressen er:
Fattighuset
Grønlandsleiret 39
0190 OSLO

Jeg håper at dere vil spre budskapet videre!
 

4 kommentarer:

 1. En FLOTT oppfordring Marthe!
  Og dette er en veldig koselig førjulsting og gjøre med ungene;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Kjempe fint. Jeg har bidratt :-)

  SvarSlett
 3. Dette er jeg helt enig i!! En veldig god oppfordring til alle!

  Håper du har skikkelig fine dager nå i adventstiden!

  Ha en fin ny dag!


  AW

  SvarSlett
 4. Anonym9/14/2012

  er det ikke i Trondheim?

  SvarSlett