torsdag 29. september 2011

En guttemamma?

Som de fleste vet har jeg en liten en i magen. Jeg må vel si at jeg er litt over gjennomsnittet mer opptatt av baby-stuff nå enn til vanlig. Det vil nok bli et par innlegg i ny og ne om disse babyklærne og alt dill dall jeg trenger og ikke trenger. Litt hverdagssysler må jeg dele med dere..

Om en uke skal jeg på ultralyd. Gutt eller jente? Jente eller gutt? Selv tror jeg at jeg er og blir en guttemamma. Vi får se..! Å vente er ikke min beste egenskap.

For å få tiden til å gå har jeg, som dere vet, begynt å male igjen. Jeg ble så glad for alle kommetarene deres i forrige innlegg. Ble litt stressa først da jeg trodde jeg ikke kunne male med trestjerners gulvmaling som gravid, men så viser det seg at det er vannbasert og derfor ikke farlig for oss gravide. Greit å vite for andre som er usikre.

Jeg må vise dere et innlegg som Anette Willemine delte med meg. VIRKELIG et gjennomført innlegg om hvordan man maler gulv! Les mer HER

Regner med at dere tåler noen babyinnlegg etterhvert. Jeg vil ønske alle en strålende dag! Tenk, det er torsdag allerede. Helg i morgen, og det er faktisk meldt over 20 grader her på østlandet. Kan man ønske seg finere høstdager?

20 kommentarer:

 1. Så spennende med ultralyd! ♥ Du ser forresten veldig flott ut! :)

  SvarSlett
 2. Fine Marthe :) Og fin ny header! Blir spennende med UL neste uke - om lillebror får en lekekamerat "borti gata" ;)

  SvarSlett
 3. Spennende med ultralyd da:)
  JEg leser gjerne innlegg om snåttiser - da kan jeg drømme meg tilbake til mine var små:))

  Lykke til!

  SvarSlett
 4. Åhhh, så herlig!! Såklart er alle gravidinnlegg velkommen :) jeg har jo nettopp vært i din situasjon, og savner faktisk det å gå gravid :) Litt trist å tenke på at det mest sannsynlig ikke kommer til å skje igjen!

  Gleder meg til å se deg på bloggtreffet :)

  Klem

  SvarSlett
 5. Så fin ny header du har fått!:) Og veldig bra du ser ut på bildet! Kul blazer.. Hvor er den fra?

  Babyinnlegg tåler ihvertfall jeg.. Jeg er nemlig litt verpesjuk for tiden, hehe.

  SvarSlett
 6. Så fin du er ♥ Jeg er så misunnelig på alle gravide som stråler, men jeg trøster meg med at Miss Universe 1990 følte seg like elendig som jeg gjorde i svangerskapet. ;P

  Babyinnlegg tåler vi, her har eggstokkene raslet lenge. ;P

  Ha en flott uke videre!

  SvarSlett
 7. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 8. Så kjekt det skal bli med bloggetreff i Oslo, gleder meg vilt! :) Så spennende med "hybelboer", er det din første? Jeg har én av hver og det er like morsomt å være guttemamma som jentemamma, fordelen med jenter er at man har _litt_ mer å velge i når det gjelder klær og ting ;) men etterhvert kommer det heldigvis masse fint til gutt også, mye bedre enn når sønnen min ble født for 8 år siden :D *♥*

  SvarSlett
 9. Flott mage og lykke til på ultralyd! :-)

  SvarSlett
 10. babyinnlegg er hjertelig velkommen!

  blir litt sånn inne hos meg til tider også...har en liten ei på snart 3mnd:)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 11. Klart vi tåler babyinnlegg!
  Har sendt deg mailen du etterlyste, ser ut som jeg hadde brukt feil adresse da jeg sendte første gangen. ☺

  Og nå er jeg spent på om jeg får kommentert her for jeg har opplevd så mye trøbbel i dag. Kommentarene mine blir sensurert bort - de bare kommer ikke med....

  SvarSlett
 12. Fine magen på fine Marthe:) Klart vi tåler babyinnlegg fremover:) Jente eller gutt, det blir spennende å se på ultralyd, for du vil vel vite?
  Jeg hadde to gutter og visste at nummer to var en gutt:) Ble gravid med barn nummer tre og da kunne de ikke se kjønnet på ultralyd, men det viste seg å være en jente:) Hun het Sigve inni magen, så sjokket var stort da hun kom:) Trodde jeg var en guttemamma jeg også:)

  Klem fra Trine:)

  SvarSlett
 13. Så fin du er Marthe! Kanskje guttemamma ja?

  Næ så gøy at blåskoene dine ble med på headern. Jeg har jo de samme skoene i både rosa, blått og svart og det hender at mine blir med på et blogginnlegg også:-)

  Se på bilde nr. 2 i dette innlegget: http://maratonjenta.blogspot.com/2011/07/lyse-krone-og-bursdags-krone.html

  Klem fra guttemamma Maratonjenta!

  SvarSlett
 14. Så spennende :) Herlighet så koselig tid du går i møte!

  Fabelaktig kveld til deg og dine :)

  SvarSlett
 15. jeg liker babyinnlegg, bring it on :-) blir spennende med ultralyd, selv har jeg 4 gutter og jeg er en meget stolt guttemamma ♥

  SvarSlett
 16. Så spennende Marthe! Skjønner godt dere er spent! Koselig med litt babyinnlegg-

  Ha en fortsatt fin kveld!

  SvarSlett
 17. Heisan Marthe
  Så gøy å lese at du er gravid! Du ser flott ut med en liten liten kul på magen. God senkveld til deg og fin morgendag!
  Klem fra Kaspara

  SvarSlett
 18. Så spennende, gratulerer!

  SvarSlett
 19. Nei, det har jeg jo ikke fått med meg. Så koselig da!!! Og litt babyutstyr-blogging tåler vi fint vettu.

  Og for en fiiin header du har fått!

  Ha en fin lørdag

  Lottemora

  SvarSlett
 20. Så flott gravid du er!:) Håper ultralyden går bra, blir spennende da :) Lykke til :)

  SvarSlett