tirsdag 10. mai 2011

Trapp i 3D

Det har kommet bilder av hvordan trappa skal se ut. Trappa leveres av Nor-Trapp Romerike. En fantastisk mann ved navn Odd har vært hos oss og tatt mål! Det er ikke alltid like enkelt å forklare hva man ser for seg oppi skrotten, men jeg tror Odd forstod meg..

Trappa går fra 1. etasje hvor vi har stue og kjøkken og opp til soverommene våre. Som vist tidligere gikk den gamle trappa i 360 grader, men den nye trappa skal nå gå i 90 grader.  Mannen har skjært ut nytt hull og vi har gipset og fått opp vegg der den gamle kom opp.

Trinnene og håndlisten skal være i hvitoljet ask. Det blir stålspiler i rekkverket. Resten av trappa blir hvit. Hvitoljet ask er det nærmeste vi kommer gulvet vårt.

Det er gjort et par justeringer. Blant annet at vi ikke skal ha håndlist langs veggene. Det er ikke nødvendig.

Jeg trodde for tre måneder siden at vi skulle få inn trappa i løpet av fem uker, men der tok jeg grundig feil.. Det er bare å innse at det tar alltid mye lengre tid enn det man planlegger;)

Nå er i hvertfall trappa i produksjon. Lykke bare det!
4 kommentarer:

 1. Ganske lik trappebestilling! Vi har estilt hvitoljet eik, trur eg, med noe hvitt og så sånne stålspiler. Innbiller meg at det blir ganske likt din trapp, men jeg ser den absolutt ikke for meg...

  SvarSlett
 2. Jeg tror dette kommer til å bli superfint. Romerike ja. Bor på Romerike jeg også faktisk, ikke langt unna Lørenskog... ;)

  SvarSlett
 3. Vil bare titte innom og ønske deg en god helg!

  Hanne :-)

  SvarSlett