lørdag 19. februar 2011

Illums Bolighus - pendler

I mellom sparkling og pussing og den slags type ting ser jeg etter hva jeg skal innrede med når vi blir ferdig. Det finnes utallige med lamper der ute, og jeg er på leting etter opptil flere...

Top of the list:
PH 3/2 pendel fra Louis Poulsen. Design: Poul Henningsen i 1926.

Concert pendel fra Lightyears. Design: Jørn Utzon
(mer info om denne lampen kan dere lese hos Åpent Hus

Den under er utrolig fresh for de som våger å ha noe annet enn hvitt, grått og svart. Elsker lillafargen!
Spinning BH2 fra Daisy Christmas. Design: Benjamin Hubert
(alle bilder fra Illums Bolighus)

God søndag alle sammen!

4 kommentarer:

 1. Hei søta! Lenge siden jeg har lagt igjen spor her!
  Så tøffe lamper, og ja, det finnes jo et hav....

  Gleder meg til å se cupcakesene dine, for du viser vel bilder? ;-) Jeg har heller aldri forstått alle de som lager de fineste.. Skulle gjerne kunnet det da!

  Ha en god natt og en fin søndag :o)

  Klem fra Marlen

  SvarSlett
 2. Anonym2/20/2011

  Elsker dei to nederste! Lamper er noko av det vanskeligste synest eg. Forskjellige lamper kan forandra heile uttrykket på eit rom. F.eks. vurderer eg både ei lita lysekrone og spottar på soverrommet eg jobbar på no. Det er liksom master bedroom så eg vil at det skal ha litt luksus over seg, men på samme tid er rommet lite og spottar ville ha passa bra til å lysa opp bilde kollasjen eg har tenkt å laga til på eine veggen. Men eg er ikkje eigentlig ein særlig stor fan av spottar... hehe.. ja så. Men likte uansett veldig godt dei to nederste :p

  SvarSlett
 3. Anonym2/20/2011

  Gleder meg til å se hva du velger
  Likte best den første jeg

  SvarSlett
 4. Kule lamper - likte den lilla! Sprekt med fargerike lamper!

  SvarSlett