onsdag 16. februar 2011

Cupcakes her og cupcakes der....

Min lille pode blir 2 år(!) neste lørdag, og vi skal ha et aldri så lite bursdagsselskap. Nå er jeg virkelig ingen stor baker. Jeg blir jo litt misunnelig når jeg ser alle de rålekre kakene dere baker. Jeg fatter det ikke.... 

Disse muffinsene, (nei beklager) jeg mener selvfølgelig cupcakes, er jo blitt så poppis, men om jeg kan lage noe lignende gjenstår å se..


Jeg har en venninne, Malin, som er meget dyktig til å lage de lekreste kaker! Mulig hun må ta et LYNKURS innen neste helg. Er du klar, Malin???


Malins sønn ble 2 år i dag (HURRA) og det ble feiret med de tøffeste monstercupcakes.

(alle bilder fra Kakebakedamen)

Det jeg trenger er en oppskrift på gode cupcakes OG en skikkelig fluffy smørkrem. Anyone??
 Jeg satser på at Felix blir glad uansett utseende....;)

Ta en titt på kakebloggen til Malin, alias Kakebakedamen
Følg min blogg med bloglovin

10 kommentarer:

 1. hei!! jeg er også veldig lysten på å lære med trikset med å pynte cupcakes. jeg klarer å lage muffinsene men pyntinga er jeg elendig på. skal titte innom den bloggen du anbefalte jeg. ha en suoer kveld!! klem

  SvarSlett
 2. Jeg får heller ikke til kule cupcakes! Jeg holder meg til sånne trauste muffins. Men de smaker godt, da! (Skulle også gjerne ha lært litt cupcakedekorering. Men innbiller meg at jeg ikke har det i fingrene)

  SvarSlett
 3. Heisann
  Cupcakes er muffins! Det er nok bare det at cupcakes er veldig 'pop' akkurat nå. Forskjellen er vel pynten, men for meg blir slik frostings altfor søtt. Jeg har ikke selv prøvd å lage slike lekre muffins (mente cupcakes), men jeg har laget vanlige sjokolademuffins i mange år og de er god nok for meg!!
  Lykke til med bakingen.
  Ha en fin kveld.
  Klem

  SvarSlett
 4. Anonym2/16/2011

  Blir nok ordning ser jeg:) ...og jeg har ikke en gang prøvd å pynte så fine;)

  SvarSlett
 5. Da får du nok god og kyndig hjelp fra Malin:) Jeg synes muffinspynting er topp - lite som skal til for å få et godt resultat! Husk at det er mange forskjellige typer krem en kan benytte, ikke bare smørkrem; ostekrem, krem av ganache(sjokolade) og sukkerkrem. Hadde oppskrift på sistnevnte forrige uke.

  Lykke til søta!

  SvarSlett
 6. Koselig med bursdags fering! Jeg har også lurt på hvordan de får til disse flotte kakene!! Jeg er virkelig klein på bakefronten.. Er mer handy utenfor kjøkkenveggene liksom:) jaja, alle kan ikke være perfekte kjerringemner heller..er min magre trøst!
  Lykketil med forberedelsene! Utrolig stas m 2 årsdag:) de vokser altfor fort egentlig..
  Klem

  SvarSlett
 7. Snakker om cupcakekunst. Rå morsomme.
  Hei forresten. Har nok ikke vært innom deg før. Masse inspirasjon her. Brødristeren må så absolutt stå framme i kjøkkenet. En liten kunsttoast he he.
  Og serviset RC er lekkert. Jeg har Prinsess. Det er dog litt roligere, men yndlings altså.
  Ha en riktig god natt og takk for meg. (kommer tilbake)
  Klem

  SvarSlett
 8. Mmm... De cupcaksen såg fantastiskt goda ut!
  Lucka till med 2-års kalaset! Kram Joy

  SvarSlett
 9. Så mange flotte cupcakes! Skal klikke innom bloggen til venninnen din :-) Jeg prøvde meg på cupcakespynting for første gang i går - var like morsomt som jeg trodde ;-) Har også en 2-årsdag på programmet snart, så tar gjerne imot tips til pynting :-)

  Ha en fin helg!

  SvarSlett