søndag 2. januar 2011

Hull i taket!

Trappehullet er skjært ut. Den nye trappa skal gå i L-form, i stedet for i U-form som den gjør nå. Dette må være klart for oppmåling. Det betyr at vi må leve med hullet i endel uker, for å si det sånn...Det tar x antall uker fra trappemannen er her til trappen blir levert og montert. (men nå er jeg blitt vant til at det meste tar tid...)

Jeg ønsker meg en trapp ala denne. Trinnene skal være i hvitoljet ask. Felix og jeg har vært ute og akt i dag. Vi testet ut akebakken ved oss og den nye rattkjelken. Kjempestas for både mor og sønn!Ha en behagelig søndagskveld! Siste kvelden før hverdagen innhenter oss!8 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se åssen trapp dere ender opp med. Merker jeg ser veldig frem til å gå i gang med hus prosjektet våres også nå, så da er det gull med litt inspirasjon. Håper dere hadde en super feiring inn i det nye året!! KLem Line

  SvarSlett
 2. Blir spennende å se hvordan det endelige resultatet blir. Trapp er bra, er den fin er det jo et riktig flott møbel. Skulle gjerne hatt en selv, hadde jeg bare hatt mer enn en etasje. ;)

  SvarSlett
 3. Trapp er mye penger, så det er viktig å bli fornøyd! :)

  Hedda liker best å dra opp akebrettet, sende det utfor og løpe etter.... Moro... *stønn*

  Ha en flott uke!!

  SvarSlett
 4. Så stilig trapp du har tenkt deg ut!:) En kjapp tur innom for å ønske deg og dine godt nyttår:)
  klem klem

  SvarSlett
 5. For en koslig blogg... Legger meg til som følger og stikker innom igjen SNART.

  Ha en fin kveld videre..

  Birte

  SvarSlett
 6. Så spennende med ny trapp:-)
  Vi er på trappejakt selv, så dette må jeg følge med på!
  klem fra saga.

  SvarSlett
 7. Spennende! Men utrolig utfordrende å vente så leeenge:) huttemegtu-jeg er av den utålmdige typen..hihi, godt du er mentalt forberedt! Kommer til å bli utrolig fint med sånn type trapp du viser til her. Dekorativt også:)

  Klem til deg

  SvarSlett
 8. Godt Nyttår!
  Blir spennende å se hvordan trappen blir! Men du så kjedelig å vente...
  Ha en fin dag;)

  SvarSlett