torsdag 2. desember 2010

Jeg trenger en iglo!


Tenk å hatt en iglo på ryggen når kulda er på det verste? 
Det er godt å være inne i denne grusomme kulda. Jeg må innrømme at sol og varme er et dypt savn om dagen.Skulle gjerne ha vist bilder av huset, men pga sykdom er det ikke mye fremgang. Arg! Vi satser på å få gjort endel i helga.


Hva gjør dere i kulda?

9 kommentarer:

 1. Nydelige vinterbilder! Her er det bare plussgrader og regn - lite julestemning å spore utenfor døra.. Skulle gjerne byttet det vekk med litt kulde og snø :-)

  God bedring til dere :-)
  Hilsen Veronica

  SvarSlett
 2. så fine bilder!! her er det også isende kaldt & som den frysepinnen jeg er så er jeg ikke veldig fornøyd med alle de minussgradene. for egen del blir det mye innetid. Niclas skal helst ikke ut når det er så kaldt- han er jo bare tre uker... så da er det bare å holde seg inne. dessuten har jo de siste ukene vært preget av sykdom her også.... Merker at jeg kjeder meg litt når ikke jeg kan gå så mye ut på dagtid.

  gleder meg til å se flere bilder fra huset, så nå må dere bli friske snart!! :-)

  SvarSlett
 3. Fin header:-) Og jeg kunne også trenge en iglo, det er for kaldt for tida, og tanker om sol og sommer....mmm...drømme...

  ha en finfin kveld videre♥
  klem

  SvarSlett
 4. Savner også sol og varme. Men nå i desember har jeg endelig takk til takke med snøen:P Nå er det jo jul! hehe.

  Ha en herlig kveld:D

  SvarSlett
 5. Fine vinterbilder:) Enig at litt sol på kroppen hadde ikke vært dumt..
  Så koselig ny header du har nå:) Skikkelig jule stemning. Kanskje jeg også skal lage meg en ny. På tide å bytte ut min litt triste logo:)

  SvarSlett
 6. Er så einig!! Trivast ikkje med denne kulda:/ Ikkje nok med at vi blei snytt for skikkeleg sommar, men vi skulle få rekord tidleg og kald vinter og.....grrr!! Likar ikkje! Men då får ein jo pusleg på inne med diverse prosjekt;)) Og kosleg er det no og få , med levande lys og fyr i peisen;) Og ikkje minst, snart JUL!!

  Klem frå Ann

  SvarSlett
 7. Fyrer og fyrer.. flott header. Klem klem

  SvarSlett
 8. Aaa.. jeg gjør minst mulig.
  Tur med hunden MÅ jeg jo.. ellers er det deilig å krype under pleddet i sofaen mens det er fyr i peisen.
  Love it :)

  SvarSlett
 9. Fryser! ;)

  Neida, vi fryser ikke så fælt i kulda. Vi FYRER!

  Goood bedring ♥

  SvarSlett