lørdag 4. desember 2010

Gråtoner - hva skal jeg velge?

Nå er det ikke lenge til jeg skal male veggene på stua. De fleste vet at jeg skal gå for gråtoner


Veggene skal males i fargen skumring, men en av veggene må få et lite løft. Har lenge tenkt på tapet, men har seriøse problemer med å bestemme meg så jeg tror vi får nøye oss med maling i denne omgang til jeg finner det PERFEKTE TAPETET.

Jeg liker godt fargen til venstre. Skyggeblå. Den er gråblå og jeg tror den kunne ha passet godt inn.


Skal vise dere bilder i kveld av stua med gipsplater. Dere kan få hjelpe meg med å velge hvilken vegg som skal få et løft.

Til da ønsker jeg alle en fantastisk lørdag!
6 kommentarer:

 1. Eneste tips jeg kan bidra med er at du ikke skal velge en med rødt i, om det er kveldssol inn i rommet.

  Fargen Skagen fungerer kjempefint på kjøkkenet vårt som kun har morgensol. Mens da vi hadde den i stua ble den den lilla på kvelden. ;P

  SvarSlett
 2. Åh, så gøy å pusse opp! Jeg drømmer om å male noe i stuen med den matte gråfargen som de reklamerer med på tv for tiden... Har helt forelsket meg i den;)
  Sånn ellers har jeg ingen tips å komme med! Untatt det vanlige med at det er lurt å prøve male et lite område på en vegg, for å se hvordan fargen egentlig blir:)

  Billige prøvebokser får du på flugger:) Ha en fantastisk lørdag!

  SvarSlett
 3. skyggeblå er veldig veldig fin synes jeg!! Ei venninne som har den i stua si, på en av veggene & det er veldig delikat!! Gleder meg til å se bilder !!kos dere i kveld. Klem, L

  SvarSlett
 4. Åååå! Det er så vanskelig med sånn altså. Jeg er så fargeblind:P Jeg kan tro at en farge er blå, men så er den grå. Jeg ser det jeg vil se tydeligvis. Dikter litt for meg selv. Nydelig med gråfarger da, spesielt gråblå! Lykke til med valget. Blir nok kjempefint:)

  SvarSlett
 5. Ikke lett å velge gråfarve. Så mange nyanser å velge i. Jeg har nettopp malt en stol i farven "singel" og blei faktisk veldig fornøyd. Tenker jeg skal matche noe annet i interiøret med en litt mørkere grånyanse som heter "Betong".
  Håper du har en herlig lørdagskveld! Ps! Husker deg veldig godt fra ungdomsskolen ;)
  Klem Marie

  SvarSlett
 6. Så spennande med gråtoner! Skumring er ein kjempe fin farge! Me har den i stort sett heile leiligheten vår her me bur no! Ein veldig rein og fin farge, ingen andre farger som lurer seg fram i den! Eg har også lyst på ein kontrastvegg, og det å finne tapet er jammen ikkje lett! Eg er spent på å sjå kva du kjem fram til og korleis resultatet vert! Forresten ein veldig kjekk blogg du har! ;)

  SvarSlett