mandag 22. november 2010

Det å strikke....

Det er travelt om dagen.. Jeg har begynt å strikke et skjerf. Ikke at det har noe med at det er travelt om dagen altså... 
Dette kommer under Ting som Marthe IKKE kan! Jeg håper at det stemmer at øvelse gjør mester? Svigerfar prøvde å være solidarisk. 'De andre har holdt på i over 50 år', men det vet jeg jo at ikke stemmer.  Det er mange bloggere som viser frem allslags strikkerier. Og det er ikke ekstremt mange langt over 50 her, vel??Jeg har ikke tatt i strikkepinner på 15 år... Da jeg begynte på skjerfet hadde jeg 40 masker. Nå har jeg 36. Huff, veien er lang....

  Målet er å strikke en sånn puff som så mange strikker. Hun som er helt rå på de er jenta bak bloggen Hvite tulipaner

Er det håp, tror dere??9 kommentarer:

 1. Hei ☺
  Så flink du er da!
  Tror det er håp for alle jeg!
  Jeg hadde ikke tatt i strikkepinner på en stund jeg heller, men jeg har da klart å trylle frem et par plagg☺
  Jeg har så utrolig lyst på sånn puff jeg ogaå! Men foreløpig blir det litt i dyreste laget for meg. Garn er jo ikke akkurat billig!

  Kos deg med strikkinga! Det skal faktisk jeg også nå!
  Ha en flott uke!
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett
 2. Jeg har tro på deg!
  Dette ser jo bra ut, fine farger;)
  Gøy at du likte bordet mitt!
  Kan glatt funke som stuebord!
  Klem manu

  SvarSlett
 3. JEG har lært meg å hekle lapper, så... ;)

  Masse lykke til!

  SvarSlett
 4. Jøss, nå ble jeg veldig positivt overrasket!Så koselig skrevet:)Tusen takk!
  Jeg synes du var kjempeflink med pinnene, og husk at øvelse gjør mester!
  Jeg kan godt strikke puff til jeg deg. Pleier ikke å ta betalt for annet enn garn + evt porto.
  Men tror nok du klarer å strikke en selv. Jeg bruker 18-20 garn, legger tredobbelt og strikker frem og tilbake til jeg får en rektangel, og bare syr sammen på slutten. Se på pickles.no for oppskrift, eller send meg en mail så skal jeg forklare alt:)
  Klem

  SvarSlett
 5. Du er ikke alene :)

  Jeg er ei strikkende jente på 25 år. Har akkurat bynt selv, så er heller ingen proff på området. Holder også på med et skjerf, men har klart å holde på maskene.. men det er ikke lett nei. Lykke til med stikkingen. Øvelse gjør mester. Og mester skal da vi å bli :)

  SvarSlett
 6. Dette kommer til å gå så det suser dette!! Kjenner meg igjen:) man blir heldigvis bedre etterhvert:)
  Har skikkelg lyst på en slik puff selv . Mulig jeg bare må hoppe i det..

  Klem fra meg

  SvarSlett
 7. Det er håp for alle :D
  Har du noen å spørre når du trenger hjelp? Det har iallefall vært regel nr. 1 for meg.. :p

  SvarSlett
 8. så flink.. har lyst til å begynne med det samme men.. kremt... har ikke tatt meg tid :)
  Ha en fin kveld
  Klem tone

  SvarSlett
 9. Flink du er da:) jeg strikker ikke, hehe.. Har strikka en genser en gang for snart 8 år siden.
  Lykke til videre. Øvelse gjør mester ja:)
  klem klem

  SvarSlett