søndag 19. september 2010

Gulv er lagt......and I need som help!

Gulvet er lagt på kjøkkenet og jeg er SÅÅÅÅÅ FORNØYD! Vi rakk å legge det mens poden sov/(!) Jaaa, han sov faktisk i 3 timer..


Jeg elsker alt lyset som kommer inn gjennom vinduene.


Vi har også fått skrudd sammen nesten alle skrogene. Morsomt å kunne se live hvordan konturene blir.

MEN JEG TRENGER HJELP AV DERE!

Jeg hadde det så klart. Vi SKULLE ha Lidingø kjøkken(IKEA)


...men Ikea har kommet med et nytt kjøkken som heter Ramsjø.

(bilder lånt av Ikea)

Jeg syns i grunn Ramsjø passer mye bedre meg og min smak. Lidingø blir litt romantisk, men Ramsjø blir hakket tøffere. I tillegg er det noe hvitere...

Noen som har sett Ramsjø utstilt eller som har det selv? 

Kanskje dere bare kan hjelpe meg med å ta en avgjørelse? 


12 kommentarer:

 1. Så fint det ble!! Vi skulle egentlig ha kremfarget kjøkken, men jeg ombestemte oss i siste liten og gikk for helt hvitt. Jeg er utrolig glad for det nå. Så jeg ville kanskje gått for Ramsjø. Men begge er utrolig fine da - vanskelige valg... ;0) Lykke til med valget. Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Har ikke sett Ramsjø "live", så kan ikke hjelpe deg der. Men jeg falt for det da jeg så det i katalogen - helt meg! Klassisk og tidløst, som jo også Lidingø er, men jeg foretrekker de enklere profilene på Ramsjø. Jeg har prøvd å bruke Ramsjø i planleggeren, men det mangler dører på enkelte av skapene, så de var ikke så lett å få noe inntrykk, dessverre.
  Gulvet ser veldig flott ut!
  Mette

  SvarSlett
 3. Så fint gulvet ble:)

  Når jeg valgte kjøkken til svigers stod jeg mellom HTHs to modeller som tilsvarer IKEAs Lidingø/Ramsjø(tror jeg); scandinavian classic/ hvit kvadrat. Ettersom svigers hus er et 80-tallshus ble scandinavian classic for romantisk synes jeg-hvit kvadrat er litt tøffere i uttrykket og ble topp!

  Jeg har ikke sett Ramsjø til IKEA men tror jeg må stikke innom kjøkkenavd meste gang jeg er innom:)

  *Klem*

  SvarSlett
 4. Jeg tror nok at jeg kommer til å gå for Ramsjø. Jeg har tenkt på det i hele natt:)Enklere profiler er nok mer meg også, Mette.

  Tusen takk for gode innspill!

  SvarSlett
 5. Lekkert gulv! :)))

  Jeg har ikke sett Ramsjø, men av stilen hadde jeg valgt den. Jeg har hjemmesnekret kjøkken med profil à la Lindingø og det er en ekstra kant å vaske skitt av. ;P

  SvarSlett
 6. PS: Jeg bruker skoene MASSE!!!!

  SvarSlett
 7. Så flott gulvet ble ! holder på å velger gulv jeg også, men usikker da jeg er redd for at det blir for grått til Âdel (som er eggehvit)fra IKEA.
  Har vært å kikka på Ramsjø men jeg synes den går litt mere i "rosa" tone enn Lidingø og Âdel som har litt "gult" i seg. Vanskelig med disse valgene
  Lykke til!

  SvarSlett
 8. Godt å høre at du liker skoene. Jeg har et par jeg også som brukes ofte:)

  Turid: jeg syns ikke at gulvet er veldig grått. det er en varm farge som jeg tror hadde passet godt sammen med Ädel. Jeg vet Pergo har et tre-stavs gulv som er mye gråere. Det tror jeg ikke hadde vært like pent til et eggehvitt kjøkken.

  SvarSlett
 9. Hei Snupp :-)

  Vi har lidingø og er super fornøyd! Nå er jeg en smule romantisk og dillete av meg, så for de som kanskje syns det kan bli litt mye er ramsjø knall fint!! Ikke sett det live dessverre så kan ikke hjelpe deg.

  Klem fra meg :-)

  SvarSlett
 10. Hei! Tusen takk for din stemme i Soveromskonkurransen :) Jeg tror jeg ville valgt Ramsjø jeg, Synes den har en fin profil.. Men begge er fine, så du kommer helt sikker til å bli fornøyd uansett:) Lykke til!

  SvarSlett
 11. Hei hei:)

  Vi har valgt Ädel hvit denne gangen. Sist valgte vi Stät hvit, men ønsker noe med mindre riller og dill-dall for lettere renhold.
  Det sto derfor mellom Ädel og Lidingø. For oss/meg var det nesten hipp som happ hva det blei. Dog har Lidingø penest vitrineskap syns jeg.

  Har ikke sett Ramsjö "live" på varehuset. Men ring til Ikea og få tak i fargekoden, så du kan sammenligne den med gulvet deres. Tror ikke det skal være noe nevneverdig hokus pokus.
  Stät og Lindingø har lik farge, vil tro at Ädel også har den samme fargen.

  Lykke til! Vi er fornøyd med vårt kjøkken hvertfall! Men det har nok mest med hva man velger bak skapdørene - om det er skuffer eller skap osv.

  SvarSlett
 12. Jeg har i denne stund montert Ramsjõ kjøkken! :-)
  Jeg har også vurdert Lidingõ og Adel - men Ramsjõ vant,heldigvis..! Det ble sååå bra! Svart steinmønstret benkeplate,lys grå vegger, lutet/oljet furuplank på gulvet... Rødvin i glasset og fyr på peisen - er det rart jeg er kjempefornøyd!!! :-) :-) :-)
  Lykke til med DITT valg - !
  Hilsen Storm-B

  SvarSlett