lørdag 18. september 2010

Flatpakket kjøkken i hus

Alle skrog er i hus og i morgen skal jeg begynne å skru og skru og skru.... 


Å dra på IKEA med en litt sliten (les:selvforskyldt) mann og en veldig trøtt unge PÅ EN LØRDAG er ikke å anbefale, men etter 3(!) timer kom vi oss hjem med bilen full av skrog.

Sov godt!

8 kommentarer:

 1. Anonym9/18/2010

  så spennende:)gleder meg til bilder og fortsettelsen.ha en fin helg.klem:)

  SvarSlett
 2. Hei! Ikea på lørdager er en liten utfordring i seg selv, ja. Og med slikt følge blir det ikke lettere;D

  Kjøkkenet ser fint ut, gleder meg til å se kjøkkenet ferdig montert! Synes det er moro med slike byggesett jeg, så misunner deg litt nå...vil på ikea og kjøpe kjøkken jeg også;) Men vi får se hva vi ender opp med...

  Mette

  SvarSlett
 3. Så at du lurte litt på fonter inne hos prinsesse Elin. Jeg har lastet ned alle mine fonter på 1001 free fonts (bare å søke på google).
  Lykke til!

  Klem Madelén

  SvarSlett
 4. Å, det kommer til å bli så bra!:)
  Gleder meg til å se dere blir ferdige med å skru:)

  KLem Camilla

  SvarSlett
 5. Hei igjen:)
  Tolixen kjøpte jeg hos lunehjem.no, den kostet 1195 i sommer. Ser den har steget litt i pris. Og at den er priset veldig forskjellig hos forskjellige forhandlere (Zans i Asker feks). Det finnes 2 høyder, mulig jeg har blandet der altså.

  Skumringen vi har brukt har fargekode S 1000 N 9904. Den er malt på forskjellig underlag, så underfargen har ikke noe å si. Har satt inn noen blå effekter, men de trekker heller ikke blåfargen til seg. Men det er ikke noe jeg syns er et problem. Blir bare litt farger i hverdagen:)

  Lykke til med kjøkkenmonteringen, jeg veit nøyaktig hva du skal igjennom. Har nemlig montert vårt kjøkken i august. Det er straks klart for å blogges. Må bare rydde litt unna på benken først;)

  SvarSlett
 6. Lykke til med å skru kjøkken, litt avv en jobb!

  klem

  SvarSlett
 7. Spennende! Blir gøy å se:D

  SvarSlett
 8. Hei igjen.
  Betaler ingen ting.. trykker bare på windows linken på høyre side av den teksten jeg vil ha og så saver jeg den. Deretter må jeg "pakke opp" filene og flytte dem over i font filen. Gjorde det faktisk selv i dag. ;)

  Klem Madelén

  SvarSlett