tirsdag 6. juli 2010

Riving og atter riving... + give away om 2 dagerI går reiv vi ned taket på delen utenfor kjøkkenet. Trappegangen eller hva jeg skal kalle den delen. Mannen kaller det biblioteket så jeg skal forstå hvor han mener.

Dere vil ikke tro alt som raste ned.


Gamle aviser, skolebøker, murstein. sko, flasker, brev...

Helt sykt hva folk isolerte med i gamle dager! 


Vi har et gammelt hus. Ingen tvil om det!

Aftenposten fra 13. september 1944


Jeg kan forstå at dere tenker at vi er nærmest gale som river og river og river, og i tillegg gjør alt selv.... Jeg tror det snart selv også;) men jeg er sikker på at det blir bra!

Ikke glem min give away. Trekning om 2 dager! Meld deg på. Du kan ikke vinne uten å delta....
Trykk på bildet under for å melde deg på.4 kommentarer:

 1. Jeg tenker ikke at dere er gale, hehe.. tvert imot:) Dere er jo kjempe lure som gjør dette selv. Sparer endel på å gjøre slikt selv,..ja, det tar tid, men det er verdt det til slutt:)
  Nesten litt fasinerende å se hva de isolerte med før ja.. hehe:)

  SvarSlett
 2. Stine Brekka7/06/2010

  Saa bra!! det blir bra til slutt marthemor!! Du kan vaere gla det ikke var isolert med leire... det var det i vaart hus og det var et rent lite he... kan du si!

  Til slutt kommer du til aa kose med hele huset, alle kriker og kroker har en historie! Kult at dere tar bilder underveis.. det glemte vi nemlig.

  Lykke til og snart go ferie!!

  SvarSlett
 3. Anonym7/06/2010

  Mye "snadder" dere fant i taket da hihi. Litt ymse som dukker opp ja. Vi har nettopp "rensa" 3 brannmurer for malte papirtapeter, tapet og innerste lag mot muren var flak på flak med gamle aviser. Aviser var tydligvis brukt som en form for grunning. Blir garantert bra til slutt hos dere:)

  SvarSlett
 4. Anonym7/08/2010

  Så flinke dere er som gjør alt selv. Ei venninne av meg gjorde akkurat det samme for noen år siden. De fant også masse gamle aviser brukt som isolering, blant annet en fra 1890. De tok vare på et utklipp fra avisen og har hengt det innrammet i stuen. Veldig fint og en morsom idé synes jeg :-)

  Lykke til videre med oppussing!

  Hilsen en snikleser :-)

  SvarSlett