torsdag 13. mai 2010

Vår lille hybelstue


Her er stua vår mens vi pusser opp 1. etasjen.


Dette rommet skal etterhvert bli mannen sitt GUTTEROM! Med prosjektor og treningsapparater. Ja, han sier at jeg får et jenterom jeg også. Da tenker han på kjøkkenet.....

Her skal det males eggehvitt på lister og veggene skal males i fargen morgendis eller skumring.
Kommoden var mørk brun så jeg valgte å male den hvit for en stund tilbake.

Sigarer fra CubaDenne spisekroken består av et campingbord(!) og to klappstoler. En liten duk skal kjøpes inn og jeg skal finne en annen pynt. Det meste av ting som vi har ligger i pappesker fortsatt... Vanskelig å finne frem;)


Jeg er ikke så veldig glad i panel og i hvert fall ikke ubehandlet. Det er ikke så festlig at store deler av huset er dekt med panel.. På lørdagen skal jeg ta malerkosten fatt! Mannen og svigerfar har revet enda mer i dag.
Her med liten åpning ut til stua.


Stor åpning fra stua og inn til kjøkkenet er mye penere. Håper at den siste lille veggen til høyre også kan fjernes.Er ikke denne skåla nydelig? Den fikk jeg av min gode venninne Malin.

Alv fra Wik & Walsøe.
Norsk design. Det blir nok litt mer i denne søte serien


God natt!6 kommentarer:

 1. Panel blir jo kjempefint når det er malt-litt av ein jobb er det, men verdt det☺
  Du får holde ut på hybelen so lenge☺

  Klem M♥

  SvarSlett
 2. Du som har så fin header selv ;)

  Spennende med oppussing, litt av en jobb, men bra blir det til slutt!

  Klem C.

  SvarSlett
 3. Så gøy å få titte på bilder! Elsker å se hvordan ting forvandles når det pusses opp!!

  Ha en fiin dag, søta :o)

  SvarSlett
 4. Jeg eelsker det serviset! Har en skål, noen fat og noen kopper - ikke likt antall, men har bestemt at dette skal være `gaveservise. Dvs at jeg har fått alle delene i gave(ellers er jeg fæl til å kjøpe inn det jeg trenger på rappen slik at jeg aldri har gaveønkser;)

  Heldig er dere som har en liten `hybel` å trekke dere tilbake til etter endt arbeidsøkt!

  *Klem*

  SvarSlett
 5. Lykke til med oppussinga -det blir nok super fint! Panel er virkelig natt og dag før og etter maling! Den alveserien er virkelig vakker!

  SvarSlett
 6. Åå, dette ser jo så fint ut! Gleder meg så til å se den videre oppussinga av huset dere! Blir nok lekkert!

  Ønsker deg og dine en flott 17 mai!
  Klem Janne Merethe

  SvarSlett