onsdag 12. mai 2010

Kjøkken rives og min lille provisoriske kjøkkenløsning er på plass

Under ser dere bilder av hvordan plantegningen på kjøkkenet var før vi begynte. Vaskerommet og hele den boksen rundt pipa skal fjernes. Samt veggene ut til stua.Bilde fra finnannonsen. Sånn var det før....


Ikke helt min smak;)


Utenpå pipa lå det mursteinstapet. Utrolig festlig!


Tre-fire centimeter under laminaten er det et gammelt tregulv. Har så inderlig lyst til å bevare det! Det gjenstår å se.


Rivingen er i full gangVÅR PROVISORISKE KJØKKENLØSNING I UNDERETASJEN


Deler av kjøkkenet i 1. etg er tatt ned i underetasjen og det skal vi bruke til vi er ferdige med kjøkken og stue i 1. etasje.
Selv om jeg vet at det er for en kort periode klør det i fingrene etter å male det hvitt. Det kan vel ikke ta så lang tid??


Det hadde gjort seg i hvitt, sant?? Noen som kan gi meg tips om hva slags maling jeg skal velge?


Jeg ser frem til fri torsdag, fredag og mandag! Det tar på å stå opp kl seks når en er vant til å sove til halv ni.. På fredagen skal Felixen og jeg ha skikkelig mor-og-barn-dag! Bare kose oss sammen!

Nyt fridagene dere!
9 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se mer av huset. Det kommer til å bli kjempebra! Får nesten ta en tur innom og titte litt :)

  SvarSlett
 2. Det huset kommer til å bli flott! Jeg hadde ikke giddet å male det provisoriske kjøkkenet det er jo bare for en kort periode! Gleder meg til å se dere på fredag!! Klem fra oss

  SvarSlett
 3. Utrolig spennende å følge dette "prosjektet"! :0) Er veldig spent på om det er mulig å bevare det gamle tregulvet også. Ingenting er jo så fint som sånne gulv! Jeg tror det er veldig mye arbeid å male den kjøkkeninnredningen altså... Men skjønner at det klør i fingrene hi-hi. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 4. FINT GULV! Håper dere får til å beholde det! :)
  Hvis du orker å male det provisoriske kjøkkenet mens du tenker på ALT det andre du har å gjøre fremover, skal du jammen få en premie av meg! ;) La det stå som det er du.

  GOD HELG til deg og dine, nå skal glamourhusmoren endelig ta av seg vaskehabitten og iføre seg kjole og høye hæler, trodde aldri jeg skulle få gjort det igjen etter siste dagers jobbing! ;)

  KLEM!

  SvarSlett
 5. Stine Brekka5/12/2010

  Marthe, det kommer til aa bli kjempefint!! Vi beholdt det gamle tregulvet fra 1924 med sine merker og det hele, det ble kjempefint!! Vi brukte fargen solid paa gulvet og tettet sprekkene med ...hmmm.. hva heter det igjen... ja akryl, og til slutt etter malingen lakket vi det...ble doedslekkert.. mye jobb, men kjempefint naar det var ferdig.

  Du kommer til aa kaste opp av all malingen til slutt, mitt raad er aa spare energien til de tingene som virkelig betyr noe!!

  Lykke til vennen!! Jeg heier paa dere!!

  Suss i panna paa hele familien fra México!

  SvarSlett
 6. Åå:) Det blir så bra!:) Klarer dere å bevare det gamle tregulvet er jo det knall! Det er jo ingenting som er som ekte treplanker!:)
  Hadde nok ikke tatt meg bryet å male det provisoriske kjøkkenet.. Spar energien din til resten av boligen!:)
  Ha en fin langhelg, Marthe!:)
  klem fra Camilla

  SvarSlett
 7. Tror nok jeg hører på dere og dropper å male kjøkkenet. Blir nok maling fremover;)
  Det som er litt trist er at vi ikke kan bevare det gamle tregulvet. Kjempedumt!
  Så nå aner jeg ikke hva slags gulv vi skal ha på kjøkkenet....

  SvarSlett
 8. Hei Marthe!
  Så spennende å følge dere i denne prosessen! Gøy med en oppdatering og bilder! Håper dere får en fin langhelg! Hurra for 17.mai! :)

  SvarSlett
 9. Stine B5/13/2010

  Dere kan jo legge nytt tregulv, hamre paa det med kjetting eller lignende for aa faa en gammel look pa det..... behandle det deretter slik du oensker...

  Lykke til!

  SvarSlett