tirsdag 16. mars 2010

Syvsover

Mørkt på kino funker!

H
vordan skal det gå med meg i jobb når jeg har en pode som sover til halv ni hver dag?? På lørdag måtte vi vekke han kvart på ti!!! ( da legger han seg kl 19) Han har alltid sovet mye.
Uansett.., jeg skal tilbake i jobb 3. mai. Vi to har levd det gode liv i ett år nå, og snart tar virkeligheten oss, hardt og brutalt. Vi flytter og da blir vi per definisjon pendlere. Bare det er et vondt ord for de som elsker å sove lenge på morningen. Så er det etterfulgt med levering i barnehage og alt det som følger med. Tror det blir tøft og vondt, selv om det er ikke litt synd på meg engang. Det er jeg klar over! Halv seks?? Det er umenneskelig i min drømmeverden!

Våre oppussingsplaner begynner å ta form, UTROLIG morsomt. Det kommer bilder av huset når vi tar over 1. mai. Gleder meg helt vilt!!!!

Nå er vi straks klar for en lang gåtur! Det er en god trim:)

Ha en herlig solfylt dag!
1 kommentar:

  1. Så søtt han sover:) Heldig du er som har en så sjønn liten gutt! -Jeg ser frem til å få meg noen selv etterhvert.. hehe.
    Blir nok tøft å gå tilbake i jobb ja.. men 3 mai er jo fortsatt en stund til. Du får nyte våren med de lange morgenene enn så lenge.. :)

    SvarSlett