mandag 6. april 2015

VÅR I LUFTA

Er våren kommet? Tør jeg å si det høyt? Håpe på det? Sist vi ropte ut at våren endelig var kommet, Snapchat, Instagram og Facebook ble overøst av skinnjakker og utepils, hestehov var kommet – noen våget seg til og med ut med shorts(!), da kom snøen. Ikke et sånt lite, søtt snøfall som bare smeltet vekk før det traff bakken, det kom over en meter snø, og ALL snøen kom på ett døgn. Aldri før har vi opplevd så mye på en gang her vi bor!



Likevel, tross snøfallet for et par uker siden, tror jeg at våren er kommet for å bli! Jeg har pakket vekk påsken. Det er tid for småsko, tynnere klær – skinnjakka skal på og solbrillene ligger klare i bilen tidlig om morningen. Jeg ELSKER at dagene er lysere! Folk kommer ut av dvalen, blir lettere til sinns, enklere å ha med å gjøre;) R og jeg har mange planer denne våren, og det klør i fingrene etter å fortsette med det vi allerede holder på med og å begynne på nye prosjekter.


1. Blå vaser: Søstrene Grene 2. Lampe: Northern Lightning 3. Stoler: HAY 4. Bord: IKEA

-m

1 kommentar:

  1. Håper virkelig at våren har kommet for å bli denne gangen. Hadde vært så fint å kunne pakke bort vinteren og ta fram småsko og tynnere klær. Våren er bare så herlig! :)

    SvarSlett