søndag 15. mars 2015

VÅR, GÅSUNGER OG SØSTRENE GRENE!

Hva er vel livet uten gode venninner? Jeg er syk. For de som lurer har jeg tatt mandlene. Det er ikke noe alvorlig, men jeg er tvunget til å ta livet med ro i altfor mange dager. Da er det fint med vakre venninner som kommer på besøk. Det er helt fantastisk! Hvem trenger søstre når man har venninner som fungerer bedre? De kjenner meg altfor godt – hun ene hadde kjøpt de fineste, blå vasene og hadde med selvplukket(!) gåsunger, eller puselabber, som noen sier. 'For du er så blå, Marthe'. Hun andre hadde med tulipaner. ' To the tulips-girl'.  Ja, uten tvil – de kjenner meg! De blå vasene er kjøpt på Søstrene Grene. Løp og kjøp, for jeg regner med at de blir fort utsolgt! Er de ikke fine sammen med vårens sikreste tegn, gåsunger?

-m

1 kommentar:

  1. Så koselig med snille venninner som kjenner deg så godt ♡
    Og så koselige gaver:)

    God bedring!

    SvarSlett