onsdag 11. mars 2015

NIB-UTFORDRING: JEG VISER FØR OG ETTER-BILDER AV TRAPPEOPPGANGEN!

Om jeg vil være med Lisbeth Larsen til Stockholm? Hell yeah!

Det er ikke lenge siden jeg viste dere den nymalte trappeoppgangen, men det jeg ikke viste dere den gangen var hvordan det så ut før, da vi kjøpte huset. Nesten hele trappeløpet var kledd med et aldeles lekkert villmarkspanel. Det er helt sikkert noen som liker det, men jeg måtte la det gå. Alt ble revet – trapp, vegger og tak. Vi satte inn ny trapp som fikk ny vinkel. Og jeg malte nettopp trappeoppgangen i en nydelig, dus farge. Den heter Støvblå. Det er flere som har ønsket fargekoden og den kommer her:  S2010-R80B.

Er det noen som tviler på at etter-bildet ble en ok forbedring? Eller at blåfargen frisket opp? Jeg er strålende fornøyd med fargevalget og jobben som vi har gjort. Se andre bidrag til månedens utfordring hos NIB her. Det er ekstremt kult og ikke minst inspirerende å se hvor mange kreative sjeler som finnes!

-m

5 kommentarer:

 1. Anonym3/12/2015

  WOW!!! elsker før og etter bilder - dette var helt konge!! mvh Karianne

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det er veldig gøy. Jeg skal se om jeg får vist flere bilder av resten av huset også:)

   Marthe

   Slett
 2. Lækkert! :)
  Masse lykke til i utfordringen :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk;) Jeg har ikke helt troa, men gøy å være med:)

   Slett
 3. HJELPES! Nærmere extreme makeover er det vel umulig å komme. Du verden så annerledes og FLOTT det ble! :-) God helg! Hilsen fra Beate

  SvarSlett