søndag 29. mars 2015

GULE FAVORITTER

Gul er min farge – derfor liker jeg påsken ekstra godt! Så og si alle sniker inn noe gult. Det bugner over av gule blomster, gule vaser, gule puter. Den freshe fargen er på alt – spesielt i påsken. I LOVE IT! Det er jo en ekstremt energirik farge!For mange år siden stod jeg på Illums og skulle kjøpe meg fuktbollen Spazio fra Kähler. Jeg hadde den gule og den svarte i hver hånd. Valgets kvaler! Jeg har aldri angret et sekund på at den gule ble med meg hjem. Dessverre er den ikke i sortimentet lenger. Kanskje den kommer tilbake?Jeg håper at alle får en fin påske. Ikke glem å lade batteriene! Uansett; hvor enn du er, bypåske eller påske på fjellet, KOS DERE! Ha det gøy sammen. Pakk sekken full av appelsiner og kvikk lunsj, ta på dere solbrillene – med eller uten sol – det er ferie. Og til slutt, drikk kaffe i en gul kopp! Det er gult som gjelder;)


GOD PÅSKE!
-m

1 kommentar:

  1. Oh yes!
    Gult MÅ man ha til påske, og til sommeren :)
    Elsker en liten dæsj her og der med gult:)

    SvarSlett