lørdag 7. mars 2015

FARGER I HJEMMET

Noen får ikke nok av farger. De kan ha hele regnbuens farger i ett og samme rom. Null hemninger! Jeg synes det er helt fantastisk at det finnes mennesker som våger. Jeg har stort sett grå vegger og hvite møbler, og er særdeles lykkelig med det, MEN det skal sies at jeg har flere rom som ikke er grå eller hvite. Om jeg liker det? Det meste, men ikke alt! Jeg har bommet skikkelig et par ganger.

Trappeoppgangen ble jeg ekstremt fornøyd med. Den himmelblå fargen gjør meg kanskje ørlite mer lykkelig.  Og den duse grønnfargen på kjøkkenet var jeg veldig fornøyd med den gang jeg malte, men jeg ser at jeg må male om igjen der. Hva var det meglerkongen fra Lørenskog sa? "Det skal ikke se ut som et lappeteppe heller!" Meglere, PØH...!

Selv om ikke alle veggene og alt av interiør har samme farge som himmelen, gresset eller solen tør jeg å påstå at du kan bli ganske lykkelig likevel;) Det er heldigvis mange måter å være fargerik på. Noen tar det igjen i personligheten. Jeg har mange nydelige venninner som er mer enn fargerik for meg selv om de har valgt å ha det hvitt, grått og sort hjemme hos seg!

Er vi for feige? Burde vi ha brukt mer farger i hjemmet? Selv liker jeg de som gjør det de føler for. Som tar sine egne valg:)

Ha en fin lørdag!

-m

2 kommentarer:

 1. Heia Marthe:)
  Så enig med deg:) Herlig med farger nå når det er vår:)
  Du er hjertelig velkommen til å bli med på min giveaway der du kan vinne en lekkersmekker pute fra Senze of joy;-)
  Ha en fin dag videre!

  SvarSlett
 2. Så fin farge på kjøkkenet ditt! Den ligner veldig på den fargen vi har på vårt kjøkken :)
  Og jeg syns ikke vi har lappeteppe ;) Nei, behold den grønne du! Ha en fin helg!

  SvarSlett