søndag 1. mars 2015

BLÅ TRAPPEOPPGANG

B L Å ! For en vakker farge, en farge som endrer seg med lyset. Trappeoppgangen ble pusset opp nok en gang for en stund tilbake. Det var dessverre blitt altfor mange hakk i veggene etter oppussingen i andre etasje. Jeg hadde lenge en crush på en mørk, dyp grønnblå farge, som dere som følger meg på Instagram kanskje fikk med dere, men jeg liker å ha det lyst og delikat rundt meg. Det blir for dystert, og jeg vet at jeg hadde gått fort lei. Det er ikke bare å male over i trappeløpet med tanke på høyden. Vi hadde stillas der altfor lenge, noe som ikke frister til gjentakelse.

Blåfargen som jeg har valgt har så mange nyanser. Det er helt nydelig å se hvordan fargespillet er enten på morningen eller på kvelden. På morningen ser den isblå ut, og på kvelden har den en matt gråblå tone! Dere kan se selv på de uredigerte bildene under. Det kan nesten se ut som om jeg har flere ulike nyanser på veggene, men det er den samme i hele trappeløpet og ved ovnen. Liker du den?-m

5 kommentarer:

 1. Nyyyydelig og fresh! Du skal ikke fortsette med den helt ned til kjelleren da? Tror det ville vært fint ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Nina. Jo, du har helt rett. Jeg har tenkt på det, men jeg tar det når vi fjerner panelet og får lagt gips helt ned. Ikke lenge til for nå er straks rommene nede ferdig:)

   Slett
 2. Hei :-)
  Hvor er vedstableren din fra?
  Så fin!

  SvarSlett