tirsdag 29. juli 2014

PROSJEKT UTEROM

FOR en nydelig sommer vi har, og den er langt fra over. Jeg syns det er helt fantastisk å se hvor mye alle koser seg. Det er unikt at vi kan dele våre fine sommerminner med hverandre på facebook, instagram o.l. Jeg har langt i fra vært offline i ferien, og jeg er glad for at mange av mine venner heller ikke har vært det.  Fortsett med det:)


Vi har mange prosjekter foran oss, både inne og ute. Det er spennende, men oppussing med og uten barn kan ikke sammenlignes. Det tar noe lengre tid med barn, men med en ekstra dose tålmodighet går det bra. 
P R O S J E K T  U T E R O M har hengt over meg lenge. Etter et inspirerende besøk hos en venninne i forrige uke fikk jeg litt fortgang i prosjektet. Takk, Nina! I går klarte jeg å komme i gang med malingen av rekkverket. Ikke gøy, men det blir fint! 

Har du lyst til å følge prosjektet? Det kan du gjøre på Instagram ved å følge meg @fruenfratrondheim eller søk opp #uteromFFT.

Ha en strålende dag i varmen!

Marthe

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar