mandag 29. april 2013

Formiddagslunsj

Kaffe er et must, hver dag... Spesielt på mandager. Noen som kjenner seg igjen?  Jordbær med vaniljekesam og en cappuccino gjør dagen bedre. Jeg nyter aller siste dag i min permisjonstilværelse! Nå er det pappaen som skal over stafettpinnen. Det er godt å vite at minsten skal være hjemme noen måneder til før barnehagelivet hans starter.
Jeg vil ønske alle en fin uke! 

5 kommentarer:

 1. Anbefaler veldig å knuse noen gjendekjeks over jordbær/vaniljekesam-blandingen - jummy :)

  (klem fra godt-nedi-3.koppen-i-dag)

  SvarSlett
 2. Så deilig da!
  Og digg å vite at i kjøleskapet står 3 beger vaniljekesam, 2 korger jordbær, 4 med "blåbær" og 6 med bringebær :D Det var tilbud på Obs'en i dag, så måtte slå til. Men skal ha gjester på onsdag da, så skal nok ikke spise alt selv :)

  Her også er kaffe et must. Har nespresso-maskin, og den blir flittig brukt! Og så er det så kjekt at jeg kan bestille nye kapsler på nett når det begynner å bli tomt, og kan få levert på døren ;)

  Ønsker deg en koselig mandag videre.
  Klem fra Christine

  SvarSlett
 3. MMmmm ♥
  KOS deg de siste dagene, tiden flyr jammen meg:))

  Ha en fin fin kveld !!

  SvarSlett
 4. Kos deg! Plutselig er det barnehagestart, d går så fort! Min minstemann begynner i august, så skal nyte de siste mnd!
  Klem Bodil

  SvarSlett
 5. Om jeg kjenner meg igjen! I dag fikk jeg nærmest hodepine fordi jeg var litt sent ute med kaffedosa ;-) Og vi er visst i lik situasjon disse dager. Pappaen er hjemme med bølla vår, og hun begynner i barnehagen i august. Skrekkblandet fryd vil jeg si :-)

  Håper dagen din ble skikkelig bra! Så deilig ut :)
  Klem fra Monica.

  SvarSlett