onsdag 27. februar 2013

Kjøkken

Har dere lyst til å se noen bilder av kjøkkenet vårt?

Jeg byttet kjøkkenbord for en stund siden. Det runde var noe upraktisk. Nå er det bedre plass, og i tillegg kan vi få seks rundt bordet. Bordet er fra Ikea og var billigere enn det rundet bordet som ble solgt på finn. (en ting inn, en ting ut. Grei regel.)Her mikses det med farger. Disse lilla gåsungene fra MesterGrønn holder seg i evigheter. Elsker at de er lilla!


De gule kontrastene tviholder jeg på. Nå er det jo snart påske også.. Mitt lille kaffehjørne blir flittig brukt! Skåla er fylt av kokoskaffe. Takket være en supersnill instagramfølger som ikke likte sine og som sendte de til meg.Lyset er helt fantastisk om dagen! Bildene trengs ikke å redigeres pga at lyset bare flommer inn. Vårfølelsen har helt klart kommet.Nå skal jeg fikse meg for å ta noen glass vin med søte bloggvenninner. 

Ha en strålende lillelørdag!

(ikke glem at jeg er på instagram. Søk bare opp fruenfratrondheim)


5 kommentarer:

 1. Kult med gult! Deilig med god spiseplass på kjøkkenet ;-)

  SvarSlett
 2. Så fint kjøkken! Nydelig med den gule kontrasten.. Flott med sollyset som flommer inn vinduene ja, jeg må bare få vasket mine så blir det bra *ler*

  Ønsker deg en finfin Torsdag,
  Klemmer♥

  SvarSlett
 3. Anonym2/28/2013

  Hei søte Marthe-mor! Kjøkkenet ditt er lekkert - som resten av huset! Der kan jeg godt komme å drikke kaffe en dag snart..Helst uten kokkos :)
  Du, den sinkbøtten du har på kjøkkenet? Hvor kommer den fra? Håper vi sees snart! Kanskje vi kan få til en liten helgebrunch snart? Klem fra meg til deg! Marthe Lind

  SvarSlett
 4. Digger den tegl veggen deres altså! Lekkert kjøkken...

  Ha en fin søndag!

  SvarSlett