tirsdag 22. januar 2013

TV i stuen

Det var en gang jeg lovte dere at jeg aldri mer skulle vise dere TVen vi har i stua, men det var før NIB og Ikea ville se vår løsning. Jeg må faktisk si det høyt. Jeg er ekstremt fornøyd med løsningen vår! Vi snakker ingen tvbenk, ingen bokser og ingen ledninger synlig.


Dere lurer kanskje på hvor vi har gjort av ledninger, bokser og det som hører TVen til?
Vi forlenget veggen og satte inn et Faktumskap fra Ikea. Jeg sparklet og malte så det skulle gå i ett med veggen. 


LITT TØRRE FAKTA:
Denne løsningen er det mannen som har laget. Nå lurer dere kanskje på om det ikke blir veldig varmt inni skapet og hvordan fjernkontrollen funker med alt av bokser utenfor synsvidde? Vi har en Logitech fjernkontroll med en omformer som gjør om IR (infrarødt) til RF (radiofrekvens). Denne løsningen gjør at fjernkontrollen funker overalt. Jeg vet mange gjerne har både fire og fem fjernkontroller. Vi har kun én. Thumbs up for Logitech. Når det kommer til varmen har mannen laget en luftekanal som går ut.


Vi har en hel vegg på soverommet som står tom, klar for å bli ikledd TV og tilbehør. Jeg får ikke samme løsning der oppe, men det betyr ikke at det må se ille ut, vel? ;)


For å se flere løsninger ta en titt HER

22 kommentarer:

 1. Smart og superlekkert!!!!!
  Mitt bidrag la jeg ut kun fordi det ikke er bra :) he,he :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Dette var en utrolig stilig og genial løsning!
  Love it :)
  Klem fra Jeanette

  SvarSlett
 3. Veldig flott - det blir liksom motstykket til å male veggen svart for å få TV + tilbehør til å gå i ett med veggen bak. Noterer ideen til mitt neste liv som minimalist, hehe. Og den fjernkontrollen hørtes jo genial ut, også i dette livet...

  SvarSlett
 4. Meget smart. Godt det er noen som er handy. Det er lite av det her i huset. He he..

  SvarSlett
 5. Anonym1/23/2013

  Utrolig smart og praktisk:)

  SvarSlett
 6. ÅÅå så smart! LEKKERT:) Du vinner, garantert;)!

  SvarSlett
 7. WOW!!
  Jeg bøyer meg i støvet og er DYPT imponert.. Vi har også multikontroll fra Logitech.. men desverre et uendelig kaos av bokser og ledninger.. hihi

  Fin lillelørdag til deg!

  SvarSlett
 8. Jaaa, akkurat det vi er på jakt etter. Kan du gi meg navnet på produktene. Vi googlet, men fant ikke riktig fjernkontroll og ikke noen omformer. På forhånd takk! PS! Jeg gjetter på at deres løsning kommer høyt opp i kåringen! Klem fra Ellen.

  SvarSlett
 9. Kult, oppfinnsomt og ikke minst fint :)
  Kjekt å se...
  Ha en fin dag videre!
  Klem May Helen

  SvarSlett
 10. Digger denne løsningen deres!
  Så smart og veldig flott :-)

  SvarSlett
 11. Nice og så ryddig!!:-) Hvilken farge har du på veggen her? Ser veldig fin ut!:-)

  SvarSlett
 12. Fantastisk!!
  Dette er drømmen altså, tenk alt det TV støvet du slipper... :))
  Så ryddig, stilrent og lekkert!
  FLINK mann og flink Marthe:)

  SvarSlett
 13. WOW!! Jeg er mektig imponert og må innrømme at jeg var superrask med å snu pc-skjermen i retning min kjære med påfølgende spørsmål: "kan du gjøre slik om vi skulle flytte eller no` en dag i fremtiden?" Elsket løsningen deres.. ♥
  Supert bidrag og tvi tvi i utfordringen :)

  SvarSlett
 14. Anonym1/24/2013

  DETTE ER KJEMPEFINT, MARTHE!! Har allerede sendt link til mannen, som også synes det var flott. JEg er over gjennomsnittet interessert i å høre mer om den fjernkontrollen! Er det noe vi kan kjøpe separat? Jeg har ingen mulighet til å bygge inn skap etc, men bare det å få boks og ledningen inn i en sjenk eller lignende, og alikavel kunne bruke fjernkontrollen høres himmelsk ut! Ha en fin dag, vekre deg - Klem Marthe fru Lind

  SvarSlett
 15. very nice!

  må si der var mye rart av løsninger i nib-samlinga. liker vår egen veldig godt (:))
  men denne var enda mer snasen :)

  klem fra Åpent^hus

  SvarSlett
 16. Wæo, det er den reineste tv-kroken jeg har sett, herlig!! :D

  SvarSlett
 17. Wow,for en fantastisk tv-løsning:)

  Finfin dag til deg;)

  -malla-

  SvarSlett