søndag 10. juni 2012

Soverom i tenkeboksen

Noe jeg skal ha på soverommet:

Sengesettet fra by nord er allerede i hus. 
Leselamper må vi ha. Lampene fra IKEAs PS-designkolleksjon er snart i hus. Det er ledlamper.


Nattbord. Her er jeg usikker på om vi trenger et begge to eller om det holder med et til meg og at mannen kan klare seg med en kul krakk. Jeg skal ha nattbord fra Kartell, som minsten kan overta den dagen jeg blir lei av det;)


Klær har vi heldigvis ikke i denne etasjen så det blir kun de klærne vi har på oss når vi legger oss som helst ikke bør legges på gulvet. Da er det kjekt med å ha noe å henge på. Knagger? Muuto sine er stilige! Eller så har jeg tenkt på å bare ha en stol der inne. Jeg liker veldig godt denne stolen fra IKEA, Storsele. 


Hva tror dere? Det jeg ikke finner er lampe til å ha i taket. Veldig vanskelig.....


11 kommentarer:

 1. Det blir kjempelekkert på det fiiiine soverommet deres :)

  Gleder meg til å se hvordan det blir til slutt :)

  Klem

  SvarSlett
 2. Ser ut til at dette blir et koselig og fint soverom :)

  klem Mari

  SvarSlett
 3. Sååå mye pent du viser! De knaggene er jo helt råååå!

  SvarSlett
 4. Det blir spennende å se det ferdig, ser veldig Marthe ut. ;)

  SvarSlett
 5. Kjempe flotte ting du viser. De knaggene fra Muuto er en stor favoritt her også. Ønsker meg veldig de, samt den stolen fra Ikea. Kanskje jeg må ønske meg noe av det til bursdagen min av pantonemannen (selv om det er noen mnd til) ;)

  Resultatet blir nok knallbra til slutt. Sengesettet er i allefall til og dåne av :)
  klem Jane

  SvarSlett
 6. Soverommet blir helt garantert kjempefint!
  Herlig å se at du har sett for deg hva du vil innrede det med:)
  Ønsker deg en fin kveld!;)
  Klem Janne

  SvarSlett
 7. Så mye kult på soverommet! Jeg har nettopp kjøpt 2 hvite tolixkrakker t nattbord. Stolen fra IKEA er kjempestilig. Er på jakt etter en kurvstol selv, bare i grå/brun.
  Bli m på min giveaway;-)
  Klem Bodil

  SvarSlett
 8. på soverommet ditt bør du ha en sinnsykt kul taklampe slik som denne, men yndlingsfargen din :) http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/bilder?finnkode=33063016 eller gå for en enkel lysekrone, kommer an på takhøyde :)

  SvarSlett
 9. Anonym6/10/2012

  Lekkert! Sjekk ut hvitstil.blogspot.com sine nye lamper over spiseebordet. fint lys på soverommet? Og husk å endre "teksten" din.. du er nå en trønderfru på 30 (HURRA!). Klem Marthe L

  SvarSlett
 10. Dette blir stilig :)

  SvarSlett
 11. Liker veldig godt planene dine på soverommet. Det virker som at du har alt under kontroll :)

  Synd det ble litt frem og tilbake and lunsj i dag. Vi tar det igjen snart da? klem Nina

  SvarSlett