mandag 14. mai 2012

Barnerom

Barnerommene er fortsatt ikke klare. Jeg blir ikke helt enig med meg selv, skjønner dere. Litt tid skal det ta. Det er Felix sitt rom som står for tur. Hva trenger en 3-åring? Under er noen ønsker til rommet hans.


Sebrahyllene og Kartellstolen vet jeg at jeg skal ha, så får vi se på resten...

Andre tips?9 kommentarer:

 1. Anonym5/14/2012

  Det fins så mykje fint til barnerom :)
  Håkon har den huslampa berre i bil-lampe. Den er så fin og gir så fint lys.
  Gler meg til i morgon, Marthe!

  SvarSlett
 2. synes også det er vanskelig.. er så mye å velge i!
  Ferm living lampene er lekre! Skal selv innrede rommet til min 3 åring, men aner ikke hvor jeg skal begynne.. hihi

  Smil fra Vibeke

  SvarSlett
 3. mAASE FINT. Oj,.
  tips, hmmmm, kommer ikke på.
  Men fint med farger ja :)
  Ha en fine dag!

  SvarSlett
 4. Da er vi i samme båt. Skal pusse opp rom til Fillip mot sensommeren/høsten.
  Har X-antall kollasjer på hvordan det skal se ut, hehe...
  Min filosofi er å ikk kjøpe alt med en gang, men se litt hva han vil leke med osv (han er snart 3.5 år) Har gjort det samme mht prinsessens rom. Tatt i bruk en del eldre møbler fra gården, og så bytter jeg ut etter hvert som jeg ser hva hun interesserer seg for, hva hun trenger osv.

  SvarSlett
 5. Lekkert!! ! Blir flott det der ja. Gleder meg til ferdig resultat! :-) ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Vi flytter til uka, og da skal et helt hus innredes, deriblandt et rom til en som blir 10 om ikke så alt for mange mnd. Da blir det å få til et litt tøffere gutterom enn det han har nå!

  Gleder meg veldig til å sette i gang med det, og gleder meg til å se hvordan det blir hos deg! :)

  Ha en flott dag!
  Vibeke

  SvarSlett
 7. Så mye fint.
  Gleder meg til å se det ferdige resultatet.
  Ønsker deg en riktig fin helg.
  Klem

  SvarSlett
 8. Anonym7/21/2012

  Hva slags seng ble det til storebror? Vurderer du enda en Leanderseng? Kan man ikke bruke den til barnet er 6-7 år?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei :)
   Jeg kjøpte Leanderseng til storebror, men den er det lillebror som har fått nå. Storebror fikk en halvhøyseng fra Barnas Hus. Den er 190 lang så den kan han bruke enda litt lengre enn Leandersenga.

   :)

   Slett