torsdag 26. april 2012

Gravidfotografering hos STUDIOB13En uke før termin tok Åsa Maria (som forøvrig er min kusine) gravidbilder av meg. Hun og to andre fotografer jobber i STUDIOB13. Følte jeg måtte forevige denne magen, som jeg ikke tror noen gang vil komme igjen.. (skal aldri si aldri, tenker dere nå) Jeg skal vise dere flere bilder senere om jeg tør... Jeg lever i en liten babyboble om dagen så noen babyinnlegg må dere tåle;)

(har dere fått med dere at dere kan vinne et gavekort på 1000 kr??? Sjekk HER)
11 kommentarer:

 1. Å så utrolig herlige bilder :) Flott både "ute og inne" !!

  SvarSlett
 2. Nydelig !!! Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 3. Så gøy å forevige magen på den måten!!;)
  Gleder meg til å se flere bilder!!
  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 4. Så flotte bilder Marthe!! Så ut som lunsjen hos deg ble en suksess- fine bilder fra det tøffe hjemmet deres:-)
  Fin helg til deg og dine, klem fra Karlotte.

  SvarSlett
 5. Så nydelig! Og artig:-)

  Hehe, kjøper ikke den om magen, nei:-) Bare vent;-)
  Nå må jeg finne lotteriet ditt!

  SvarSlett
 6. Så fine bilder!!
  Og så artig og ha disse bildene:)
  Jeg har ikke et eneste bilde av meg som gravid jeg, nektet!!
  Det angrer jeg på nå, det er jo en herlig tid ♥

  Ha en fin fin dag:)

  SvarSlett
 7. Du er så søt! ^_^ Med sånn navel man får lyst til å trykke på;) Haha! God helg! :)

  SvarSlett
 8. Så herlig!:) Kjempegøy å forevige magen;)
  Og en skal aldri si aldri om at den plutselig kommer igjen:-)
  God helg til deg og bebisen:)
  Klem

  SvarSlett
 9. Vakre bilder!! Det er deilig i babyboblen, nyt det :) Angrer litt på at jeg ikke fikk tatt noen skikkelige magebilder, for nå skal jeg definitivt ikke ha noen stor mage igjen ;) Ha en fortsatt herlig helg! Klemmer

  SvarSlett