tirsdag 21. februar 2012

Giveaway - RAMSIGN

Enda en gang får jeg lov til å gi bort et nydelig Ramsign-skilt til en av dere. Disse klassiske emaljeskiltene er hånd-sjablonlagde med originalt design og de har 30 års fabrikkgaranti. De lover faktisk fornøydgaranti.
De er på facebook. Trykk på ikonet under og kom til siden deres.


Vinneren kan velge et hvilket som helst nummerskilt fra 1-5 siffer.

For å se flere skilt kan dere gå inn på deres hjemmeside.

Flere har lurt på om man melder seg på under disse innleggene. Nå viser jeg først hvem som sponser med de fineste tingene til min giveaway. Når jeg har vist alle blir det et samlet innlegg hvor alle som vil kan melde seg på:)
3 kommentarer:

 1. Hei :-)
  Så heldig du er ... Jeg prøver meg igjen jeg ... x-fingre og tær for ønsker meg nytt nr skilt til huset. Det gamle passer dårlig etter at huset fikk litt ny "make up" :-)

  SvarSlett
 2. Anonym2/22/2012

  Hei!!

  Jeg vil gjerne være med , flotte skilt:)

  Klem Sissi
  sis-wen@online.no

  SvarSlett
 3. Et sånt skilt hadde gjort seg utenfor hos meg :))))

  SvarSlett